Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Παπανδρέου άκουσε από τον Σαμαρά όσα και ο ελληνικός λαός



Ελλείψει άλλων επιχειρημάτων απέναντι στο “Ζάππειο 2″, αλλά και για να θολώσει τα νερά μπροστά στην πανθομολογούμενη πλέον αποτυχία του Μνημονίου η κυβέρνηση συνεχίζει τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια της.
Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη Τετάρτη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Όπως είπε ο κ. Πεταλωτής ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις προτάσεις της ΝΔ στο «Ζαππειο 2» και  ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να υπάρξει εθνική συνεννόηση, εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Πεταλωτής για την τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τις αναφορές για εθνική συνεννόηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είπε στον Πρωθυπουργό αυτά που είπε και την επομένη, στο Ζάππειο, σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου