Τρίτη 17 Μαΐου 2011

“Είμαστε εμείς το ρεύμα, που θα νικήσει τον φόβο”



«Πέρυσι πήγαμε κόντρα στο ρεύμα του φόβου, φέτος είμαστε εμείς το ρεύμα, που θα νικήσει τον φόβο. Μπορούμε καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα και θα τα καταφέρουμε να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της χώρας. Θα βραχούμε, αλλά θα περάσουμε απέναντι», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει το πρόγραμμα για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ενώ αναφερόμενος στις προτάσεις για την οικονομία, που παρουσίασε στο Ζάππειο, επισήμανε ότι είναι απλές, ρεαλιστικές και μετρημένες.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε οριζόντιες περικοπές, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρει τους απαραίτητους πόρους για να δώσει στους συνταξιούχους την αξιοπρέπεια που τους αφαίρεσαν, όπως είπε, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ
Παρατήρησε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει το έλλειμμα, αλλά αυξάνει τα λουκέτα στα καταστήματα. Το έλλειμμα προβλέπεται να μείνει στο 10% μέχρι και το 2012, τόνισε και είπε «όχι» σε θυσίες χωρίς αντίκρυσμα, αντιπαραθέτοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο και εμφανίζεται χρεοκοπημένη, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι αυτό τον πλούτο θα αξιοποιήσει και θα ανοίξει μια νέα ελπίδα για τον ελληνικό λαό. «Προχωράμε με αυτοπεποίθηση, αξιοκρατία και ανταγωνιστικότητα. Αντιστεκόμαστε όταν οι άλλοι καταρρέουν», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Δήλωσε τέλος βέβαιος για μια νέα νίκη της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ στις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης (18/5) και κάλεσε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές να πάρουν μαζικά μέρος και να εκλέξουν τη νέα ΕΦΕΕ, η οποία θα εκφράζει τα συμφέροντα των φοιτητών και θα εκδίδει κοινά αποτελέσματα.
«Θα σαρώσει η ΔΑΠ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και σημείωσε πως η ΝΔ βλέπει στον αγώνα της ΔΑΠ τον αγώνα για την ελπίδα, για τις ιδέες, τις αξίες και την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου