Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Mega-πανικός



Λοιπόν εκεί στο Mega θα πρέπει να φοβούνται πολύ τις αντιδράσεις του κόσμου  γι’ αυτό και τις δύσκολες στιγμές υπαναχωρούν από τις αρχικές τους θέσεις. Εκτός κι αν είναι τόσο ειδικοί στις κωλοτούμπες που δεν παίζονται οι άνθρωποι.
Όλη τη Δευτέρα βούιζε ο τόπος ότι οι «Αγανακτισμένοι» ήταν… εξοργισμένοι με τη στάση του Μεγάλου Καναλιού που το βράδυ της Κυριακής δεν «έβλεπε» πόσο μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Φημολογούνταν ότι θα «μπούκαραν» στο κτίριο της λεωφόρου Μεσογείων.
Και ξαφνικά στο χθεσινό βραδινό δελτίο ειδήσεων έγινε η μεγάλη στροφή. Ενώ η δημοσιογράφος από την πλατεία μιλούσε για μερικές εκατοντάδες η Τρέμη (γιατί προφανώς έτρεμε) τους έβλεπε χιλιάδες. Τι για κίνημα ακομμάτιστο έλεγε, τι για εξέγερση ενάντια στο Μνημόνιο. Το ίδιο και οι άλλοι που μίλησαν. Μέχρι και τον Μπεγλίτη με τον Μαρκόπουλο έβαλαν να μιλήσουν για τις συγκεντρώσεις. Πάνω από μισή ώρα για τους Αγανακτισμένους. Τόσο πολύ που νομίσαμε ότι κατέλαβαν οι Ρώσοι το κανάλι και αποκατέστησαν τα Σοβιέτ.
Φαίνεται ότι οι κύριοι και οι κυρίες στο Mega τώρα κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για τίποτε βλάκες που δεν έχουν τι να κάνουν και μαζεύονται για να μουντζώσουν.
Βέβαια, η Τρέμη το έκανε το φάουλ της ρωτώντας τον Μαρκόπουλο της ΝΔ αν θα μπορούσε να πάει αυτός στο Σύνταγμα. Λες και θα μπορούσε να πάει η Τρέμη με το συνολάκι και τα χρυσά που φορούσε και τα οποία κοστίζουν όσο καμιά 10αριά ετήσιοι μισθοί. Για να μην πούμε για τους νεοάνεργους του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί δεν δοκιμάζει το Δελτίο του Mega να κάνει ζωντανό ρεπορτάζ στην Πλατεία Συντάγματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου