Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανοικτή επιστολή στον κ. Γιούνκερ





Kύριε Γιούνκερ, πρωθυπουργέ του Λουξεμβούργου, λαλίστατε,
 ΠΟΣΕΣ offshore έχουν στήσει οι ΠΑΣΟΚΟΙ στη Χώρα σου;
Πόσα κεφάλαια έχουν σε καταθέσεις στις Τράπεζές σου;
Τι φορολογικούς συντελεστές έχεις; Στις HOLDING; Με νομοθεσία 1929 !!!
Πόσα Δικηγορικά γραφεία έχεις να στήνουν HOLDING Εταιρίες Φαντάσματα, Μετόχους Ελληνικών Εταιριών;
Κύριε Γιούνκερ, επειδή εγώ ξέρω, θέλω να μας δώσεις μια λίστα όλων όσων έχουν τα $$ τους στο Λουξεμβούργο και τα Ονόματα των offshore. Τα ζητώ διότι μας έχεις τρελάνει στη θεωρία και τις Treuhand και τα πάρε δώσε, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ τη Χώρα μου ότι δεν είναι αξιόπιστος εταίρος!
Νόμιμα και Ηθικά κάνω κ εγώ μπίζνες.. Χαμηλή Φορολογία και Παραδείσους ξέρω κ εγώ να κάνω…
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;
κ. Γιούνκερ,
 πρωθυπουργεύεις σε μια χώρα με πληθυσμό <1 εκ και έχεις 170 Τράπεζες! Όχι υποκαταστήματα ! Τράπεζες !! ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ εσύ να έχεις υποκατάστημα πχ της Bank of China και της Nomura/Japan και ΟΧΙ ΕΓΩ ; ΓΙΑΤΙ έχεις χαμηλή φορολογία; ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ έχεις εσύ 55 δις ΑΕΠ από που;; Τι παράγεις στα βουνά; Μέσα σε 2.500 χλμ^2 !
Τι μαγαζί έχεις στήσει στα κατσάγραφα HOLDING και έρχεσαι και μας τη λες τώρα; Δικά σου/του κράτους λεφτά δανείζεις; χαχαχαχ Που τα βρήκες! Πες μας κ εμάς που δεν ξέρουμε ! Ανοιξέ μας τα μάτια !!
Με πoιούς συνορεύεις; με Γαλλία/Γερμανία και Βέλγιο… θα έχεις και βαρύ στρατό καημένε… το νου σου.. μη στην πέσουν τα τυριά από αριστερά, τα λουκάνικα από δεξιά και τα Στρουμφάκια από κάτω ! Σε νιώθω μη νομίζεις ..!!
Κάποιος ΠΑΣΟΚΟΣ μ είπε τι παράγεις ατσάλι !! χαχαχαχαχ αυτά λέτε μεταξύ σας;;…
κ. Γιούνκερ έχεις πχ τα κεντρικά γραφεία των Skype & eBay. ΓΙΑΤΙ ;;; μιλάμε για πολλά $$ σε χαμηλή φορολογία!
ΟΛΟΙ εσείς φοβόσαστε την Ελλάδα. ΠΟΛΥ όμως! και ΖΗΛΕΥΕΤΕ… Σύντροφοι βάλτε μια εικόνα στο μυαλό σας… την Ελλάδα με Φορολογία Λουξεμβούργου και αντιγραφή !
Ποιός επενδυτής θα πήγαινε τότε στα κατσάβραχα, με δικαιολογία… να είμαι κοντά ; Κοντά σε τι; Το Χρήμα δεν έχει Σύνορα και τόπο !! ΟΛΟΙ εδώ θα έρθουν! Και θα χτυπιούνται στην πόρτα ποιός θα πρωτομπεί….
κ. Γιούνκερ γνωρίζεις ότι πχ ο Kim Jong-Il έχει περί τα $4bn σε μυστικούς λογαριασμούς σε Τραπεζικά σου Ιδρύματα ;  Να στο πω εγώ ότι έχει και σας έχουν βγάλει στο κλαρί και κάνετε τις πάπιες ! ( Μιλάω για το φίλο και πελάτη σας, το Δημοκράτη της Βορείου Κορέας !!! ).. Τι στήσατε εκεί στα βουνά.. πλυντήρια με θέα ;;;
Πως γίνατε το Νο 2 Παγκοσμίως Κέντρο Επενδυτικών Κεφαλαίων; Είδαν φως και μπήκαν;
 Πως γίνατε το ισχυρότερο κέντρο Private Banking και Εταιριών Αντασφαλίσεων στην Ευρωζωνη; Προσφέρετε και φραπεδιές ;;
Σύντροφοι γνωρίζετε τι σημαίνει “αντασφαλίζω CDS στην καλύτερη και Φυσικές Καταστροφές στη Χειρότερη” κλπ κλπ να το πω απλά….
Για….κοίταμε στα μάτια λοιπόν κ εξηγήσου !
Γουστάρετε κοστολόγηση ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου