Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Προσοχή, οι υπουργοί έχουν νεύρα…


Έλλειψη ψυχραιμίας σε όλο της το μεγαλείο επέδειξε σήμερα ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος «έστησε» άγριο καυγά στο «MEGA Σαββατοκύριακο». Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Μ. Αναγνωστάκης σε ερώτησή του ανέφερε ότι η κυβέρνηση “διαλύει τον κοινωνικό ιστό”. Ο υπουργός Οικονομικών εκνευρίστηκε, ακολούθησε λογομαχία μερικών λεπτών και απείλησε να μην ξαναπάει στην εκπομπή.
Κατά τα λοιπά ο υπουργός Οικονομικών κινήθηκε στη «νέα γραμμή» της κυβέρνησης, αποσύροντας τους εκβιασμούς. Έτσι είπε ότι είναι παραπλανητική η συζήτηση περί εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, την οποία η κυβέρνηση «φούντωνε» λέγοντας ότι θα κάνει δημοψήφισμα. Για την δήλωση Δαμανάκη εκτίμησε ότι ήθελε απλώς να στείλει μήνυμα στον πολιτικό κόσμο και στην ελληνική κοινωνία.
Πάντως επανέλαβε την ανησυχία του για την εκταμίευση 5η δόσης και για στάση πληρωμών, αν και σε πολύ πιο ήπιους τόνους, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει μέχρι πιο σημείο οι Ευρωπαίοι θα «σπρώξουν» το θέμα της συναίνεσης, γιατί υπάρχουν δηλώσεις υπουργών που λένε ότι δεν δίνουμε λεφτά αν δεν συμφωνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου