Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αποφασίζομεν και ΞΕΠΟΥΛΑΜΕΝ. Νέα «μπάζα» ύψους 6,4 δις ευρώ των τοκογλύφων με εντολή Παπανδρέου


Εχθές γίναμε όλοι γνώστες με τον πιο επίσημο τρόπο της αποτυχίας της κυβέρνησης των μετρίων, και των επιλογών τους. Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ένα τετράμηνο από το 2011 για να φανεί ότι η πολιτική που ακολουθούν όχι μόνο είναι αποτυχημένη αλλά είναι και ύποπτη.
Το ότι έπεσε μόλις 6,4 δις ευρώ έξω η οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων δεν μας κάνει καμία αίσθηση. Το ότι ο Υπουργός οικονομικών δεν μπορεί να μοιράσει ούτε σε δυο γαϊδούρια άχυρα, επίσης το γνωρίζουμε. Το ότι είναι άχρηστος, ανίκανος και συμπεριφέρεται στους πολίτες ως καρδινάλιος το ξέρουμε. Το ότι όλα αυτά τα προτερήματά του θα πρέπει να τα πληρώσει ξανά ο Έλληνας φορολογούμενος και όχι ο ίδιος ο άχρηστος μόνο εδώ θα μπορούσε να συμβεί.
Εχθές στους «Φακέλους» έδειξε ο Παπαχελάς το βίντεο της προηγούμενης συνέντευξής του εκεί που είχε δηλώσει πως "εάν χρειαστεί να πάρω επιπλέον μέτρα θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει". Στην ερώτηση του Παπαχελά "γιατί δεν παραιτήστε μετά τις σημερινές ανακοινώσεις", ο Υπουργός απάντησε ότι: "και αν παραιτηθώ τι θα αλλάξει»; Αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση λειτουργεί μονίμως ΨΕΥΔΟΜΕΝΗ έναντι στον Ελληνικό λαό.
Δε θα αναφερθώ ούτε στους νέους δυσβάσταχτους φόρους που θα επιβληθούν άμεσα, ούτε στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Το μόνο που θα πω είναι ότι όποιος πουλά το νερό του, το ρεύμα του, την επικοινωνία και τον αέρα του ενεργεί ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ, η κατηγορία είναι η εσχάτη προδοσία και η ποινή είναι μία και συγκεκριμένη.
Κλείνοντας το θέμα για τη νέα μπάζα ύψους 6,4 δις ευρώ που προσφέρει στους τοκογλύφους, ο ψεύτης Υπουργός, περνώντας τα από την τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων να θυμίσω μερικά πραγματάκια για αυτό το αποφασίζομεν και ΞΕΠΟΥΛΑΜΕΝ.
Όταν ανέλαβε την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του 2009 ήδη η χώρα είχε χρέος κοντά στα 340 δις ευρώ με ότι και αν σημαίνει αυτό. Όμως την ίδια στιγμή το επιτόκιο δανεισμού της χώρας, τα περίφημα spreads, ήταν μόλις στο 134. Σήμερα είναι στο 1449. σχεδόν έντεκα φορές πάνω.
Επίσης στο τέλος του 2009 και στις αρχές του 2010 η κυβέρνηση βγήκε να δανειστεί συνολικά γύρω στα 15 δις ευρώ και τις προσφέρθηκαν απλόχερα πάνω από πενήντα δις ευρώ με επιτόκιο χαμηλότερο του μνημονίου. Η κυβέρνηση επέλεξε όμως να στείλει τη χώρα στα νύχια των αρπακτικών των αγορών. Ύποπτο…
Έτσι και για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, έγιναν οι μακελάρηδες της ζωής και των ονείρων μας.
Σήμερα όμως θα ασχοληθώ και με μια πρωτοφανής απόφαση που στηρίζεται σε νόμο του 1942, της κατοχικής κυβέρνησης Τσολάκογλου, να προχωρήσει σε κατάσχεση της προσωπικής περιουσίας του δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου Τήλου, για χρέος του δήμου ύψους 300 χιλ ευρώ, την οποία έλαβε ο οικονομικός επιθεωρητής που διενέργησε έλεγχο στα οικονομικά του.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Τήλου: «ο επιθεωρητής ανέσυρε νομοθετικό διάταγμα της κυβέρνησης των δοσίλογων της Κατοχής το έτος 1942 για να μας δικάσει, όπως δίκασαν τότε όλους τους δημοκράτες χωρίς κανένα δικαίωμα άσκησης ένδικου μέσου από μεριάς της δημοτικής Αρχής.»
Να θυμίσω εδώ ότι ο Δήμος Τήλου, έχει χαρακτηριστεί μετά τις γνωστές μηχανορραφίες του πρώην Δημαρχάκου Πάρου και Υπουργού Εσωτερικών, ως ο πρώτος υπερχρεωμένος Δήμος όλης της χώρας. Όταν λοιπόν δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η λίστα, ο Δήμαρχος Τήλου έστειλε μια επιστολή στον Πρωθυπουργό όπου μεταξύ κάνει λόγο για «ανθρωπιστικό ατύχημα», «πατριωτικό δυστύχημα» και για «αλητείες που δε συγχωρούνται» αναφερόμενος στον Υπουργό Εσωτερικών.
Μόλις δημοσιοποιήθηκε η επιστολή, ο πρώην Δημαρχάκος Πάρου εξοργίστηκε. Αποτέλεσμα αυτού να ενεργοποιηθεί άμεσα το σύγχρονο παρακράτος της κυβέρνησης και με ταχύτητες κινήσεις ο επιθεωρητής που έλεγξε οικονομικά το Δήμου Τήλου ανέσυρε μια κατοχική νομοθετική διάταξη για να κατάσχει με συνοπτικές διαδικασίες τις περιουσίες, Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων εκδικούμενος την «ανυπακοή» του Δημάρχου προς τας αρχάς…
Η ουσία όλου αυτού του γεγονότος είναι ότι όποιος αντιτίθεται στην κυβέρνηση θα τρομοκρατείται και θα εξαθλιώνεται μέσω κρατικών οικονομικών «τρομοκρατών» και θα υποκλίνεται ταπεινωμένος στους κυβερνητικούς Αντιβασιλείς, κάτω από τη «σπάθα» των νέων «Χωροφυλάκων» τούτης της κυβέρνησης των μετρίων.
Υ.Γ. Σήμερα ο Παπανδρέου συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς. Τον Δημαρά γιατί δεν τον κάλεσε; Επειδή τον σκιάχτηκε στις περιφερειακές εκλογές, ή φοβάται να μην του κάνει ζημιά;
Υ.Γ. 2 Στο νέο μνημόνιο εκτός από το φόρο αλληλεγγύης ένας φίλος προτείνει να συμπεριληφθεί και φόρο ύπαρξης, και φόρο κατανάλωσης οξυγόνου καθώς και καλοκαιρινό φόρο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου