Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τα επαναλαμβανόμενα παραμύθια, δεν αλλάζουν την πραγματικότητα



«Στην υπηρέτηση του πατριωτικού καθήκοντος για τη σωτηρία της χώρας δεν συγχωρείται λιγοψυχία, διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στους υπουργούς του. Αποτρέψαμε τον κίνδυνο χρεοκοπίας, δεν μας επιτρέπεται κανένα πισωγύρισμα, τόνισε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο.» διαβάσουμε στην Ναυτεμπορική.


Ποιού πατριωτικού καθήκοντος και ποια σωτηρία, ποιας χώρας;  Ποια χρεοκοπία απέτρεψε;

Εξελέγη με παραμύθια, μας τάϊσε παραπλάνηση, ελληνοποιήσεις, πράσινες χυλοπίτες, και νεοταξικές ιδεοληψίες.  Συνεννοήθηκε πίσω από τις πλάτες μας με ξένους για ατζέντες για τις οποίες δεν είχε καμία λαϊκή ή καν κοινοβουλευτική έγκριση.
Καμία χρεοκοπία δεν απέτρεψε.  Επίτηδες ή κατά λάθος ακρίβυνε το κόστος δανεισμού, υποθήκευσε την χώρα και εκχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα με μόνο σκοπό να κερδίσουν τις εκλογές οι δικοί του Δήμαρχοι.
Απέτρεψε την χρεοκοπία για σύντομο διάστημα με σκοπιμότητες και ακριβό κόστος.  Όποτε και να φύγει αφήνει μια χώρα με λιγότερη εθνική κυριαρχία, σε χειρότερη κατάσταση, και με περίεργες επιλογές σε άλλα διαχειριστικά θέματα. Θα μας αφήσει την Κρητική διατροφή… Αυτή την είχαμε και πριν από τον παππού του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου