Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι μέλισσες

 “Τα πιο απεχθή ψέματα είναι αυτά που μοιάζουν με αλήθειες 
Όταν μεγαλώνεις σε ‘μικρό ορεινό’ χωριό της Μακεδονίας έχεις την τύχη ,το προνόμιο να είσαι ‘παρατηρητής’ αξιοπρόσεκτων φαινομένων ,γεγονότων ,συμβάντων.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
1)Ότι οι μέλισσες είναι άριστες στην ‘επικοινωνία’ σε τέτοιο θαυμαστό βαθμό που τους επιτρέπει να ‘ταξιδεύουν’ προς κάθε κατεύθυνση (ανατολή-δύση-βορρά-νότο) να ανακαλύπτουν ‘πανέμορφους ανθότοπους’ και
κρυστάλλινες πηγές νερού και έτσι να καταφέρνουν να φτιάχνουν αυτή την ‘θεσπέσια’ τροφή που λέγεται ΜΕΛΙ.
Την ίδια ώρα που έχουν όλα αυτά τα ‘χαρίσματα’ οι μέλισσες διαθέτουν το φοβερό τους ‘κεντρί’ (όπλο) εναντίον εκείνων που τις απειλούν ,τις τρομοκρατούν,τις σκοτώνουν.Καταπληκτικός  συνδιασμός  ΜΕΛΙ και ΚΕΝΤΡΙ .
2)Όταν κάνεις συντροφιά με ποιμένες (κτηνοτρόφους) ακούς παροιμίες του τύπου.
Ο λύκος στην αντάρα (ομίχλη) χαίρεται ή ότι
Ο Αυγερινός (πολικός αστέρας) είναι πάντα ο οδηγός μας (η πυξίδα μας) την νύχτα.
3)Όταν βλέπεις ‘αετούς’ να πετάνε ‘καταλαβαίνεις- παρατηρείς’ ότι δεν έχουν ‘σύνορα’ δεν αναγνωρίζουν την έννοια σύνορο – όριο και μπορούν να φτάσουν μακριά,πολύ μακριά.
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Βλέπω – παρατηρώ τις τελευταίες κυρίως ημέρες τα εξής:
1)Τα ΜΜΕ με ‘πρωτοφανή τρόπο’ πέραν κάθε αμφιβολίας δημιουργούν το χειρότερο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ που γνώρισαν οι Έλληνες από το 1974 εώς σήμερα.
Τα δελτία των ειδήσεων των 8 κάθε βράδυ από ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κατάντησαν ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
Γνωρίζουν και οι πέτρες σε αυτό τον τόπο ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ (Παπαδήμος,ΓΑΠ,Βενιζέλος,Καψής κλπ) σε συνεργασία με τους μεγαλοιδιοκτήτες των ΜΜΕ (MEGA,ΣΚΑΙ,ΝΕΤ κλπ) και διαθέτοντας τους ‘μεγαλοπλασιέ’ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (Όλγα Τρέμη ,Στάη και άλλες και άλλους σταρ του τηλεοπτικού μακιγιάζ ) ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ στον κόσμο τους πολίτες ,την κοινωνία με ‘εκείνες μόνο τις πληροφορίες’ που ‘επιλέγουν σκόπιμα’ για να κατασκευάσουν (υφάνουν) την δική τους τηλεοπτική εικόνα που ‘βολεύει ‘ τους ΣΚΟΠΟΥΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ.
Το πολιτικό πλαίσιο που τους βόλευε ήταν και είναι η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ  .
Μόλις την περασμένη Κυριακή (11-3-2012) ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ανακοίνωσε δημόσια ,ενώπιον όλων των Ελλήνων (μέσω της ΝΕΤ) ότι ΔΕΝ θέλει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και γιατί δεν θέλει καθώς επίσης άσκησε και κριτική στην ‘προστατευμένη ‘  των ΜΜΕ αριστερά άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου .
Και τι δεν ακούσαμε!!!
1)Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ δεν θα έχει αυτοδυναμία

2)Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ τα λέει αυτά προεκλογικά αλλά μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.

3)Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ δεν μπορούσε αλλά το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη (του ενός και μοναδικού υποψηφίου αρχηγού.Ε ρε φυτώριο σκέψης που έχουν οι σοσιαλιστές ) παρέα με τον  Κουβέλη θα σχηματίσουν την νέα κεντροαριστερά.

4)Το σύστημα ,η τρόικα δημιουργεί πολλά ‘δεινά’ στους συμπολίτες μας και οι  ΜΟΝΟΙ που τους κατανοούν ,τους σκέφτονται είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Κουβέλης,Τσίπρας,ΚΚΕ).

5)Όλα τα ‘καλά’ στην Ελλάδα τα φέρνει ο Ράιχενμπαχ (Γερμανός).
Όλοι κάνουν κάτι ‘θετικό’ για τους πολίτες οι Παπαδήμος-Βενιζέλος πέτυχαν το καταπληκτικό PSI νέα σύμβαση και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι η μόνη που ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ τα ‘θύματα’, τους πολίτες.Ο μόνος που κάνει (κατά τα ΜΜΕ ) κακό στην χώρα είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ που ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Ο άνθρωπος (ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ) κινείται εκτός συνόρων ,εκτός πλαισίων !!!
(Αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο οι αετοί και πρέπει να δεχτεί το ‘κεντρί’ της επικοινωνίας)

Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για να πετύχουν τον σκοπό τους δημιουργούν ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ (οι λύκοι στην αντάρα χαίρονται) αλλά ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ είπε οι Έλληνες δεν κρύβουν το πρόσωπο τους καθώς επίσης ότι θα λέει μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον κόσμο .
Αυτή η ΑΛΗΘΕΙΑ τους τρομοκρατεί γιατι καθαρίζει το τοπίο ,ανακουφίζει τους συμπολίτες μας και τους οδηγεί με σιγουριά στο νέο μέλλον .(Πυξίδα μας ο Αυγερινός στις νύχτες που ζούμε).

ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου