Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η «Δικτατορία των Βρυξελλών»

Παρακολουθούμε με πόνο ψυχής τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ελλάδα και το θλιβερό κατάντημα που έφεραν τον ελληνικό λαό οι κυβερνώντες –διαχρονικά. Κατάφεραν με τους αδέξιους χειρισμούς τους να υποθηκεύσουν το μέλλον του ελληνικού λαού, για πολλά χρονιά, σε διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι ενεργώντας με σχέδιο θέλουν να υποτάξουν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
Οι διεθνείς τραπεζίτες, που είναι οργανωμένοι στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ, στην Παγκόσμια Τράπεζα και ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, είναι οι ίδιοι που τεχνητά ξεκίνησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση από τις ΗΠΑ.
«Πίσω από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών», είπε το 1992, πολύ σοφά, ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης.
Σήμερα, βλέπουμε την «δικτατορία των Σιωνιστών» στις Βρυξέλλες, με πρωταγωνιστές τους διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι οι ιδιώτες δανειστές της Ελλάδας, να πιέζουν την ΕΕ, ούτως ώστε, να επιφέρουν στον ελληνικό λαό την οικονομική αθλιότητα, την φτώχεια, την πείνα, την ανέχεια, την καταρράκωση της αξιοπρέπειάς του.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα είναι, απλώς, η αρχή. Χρησιμοποιείται ο ελληνικός λαός ως πειραματόζωο στους βρώμικους σχεδιασμούς των «δικτατόρων των Βρυξελλών». Υποδεικνύουν με ποιο τρόπο θα υποτάξουν τους λαούς της Ευρώπης, προκειμένου να πραγματωθούν οι σκοποί τους.
Η νέα μέθοδος του Σιωνισμού δεν είναι ο πόλεμος, αλλά η πείνα και η οικονομική εξαθλίωση, γιατί πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα επιβάλει στην ανθρωπότητα, μια παγκόσμια κυβέρνηση, που στην πραγματικότητα θα είναι μια παγκόσμια δικτατορία.
Μετά την Ελλάδα θα βλέπουμε ένα-ένα τα κράτη της ΕΕ να ακολουθούν τα αχνάρια της(!), γιατί θα είναι δεμένα στο άρμα των ιδιωτών πιστωτών τους, των διεθνών τραπεζιτών.
Η πείνα και η οικονομική εξαθλίωση είναι τα σύγχρονα όπλα του Σιωνισμού, που θα επιφέρουν τον φόβο και τον τρόμο στους λαούς. Ο ελληνικός λαός είναι το πρώτο θύμα του… 
 Του Μ. Μιχαήλ -
Ρωμηοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου