Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Και ο Γ. Νταλάρας συμφωνεί απολύτως με τον αντιπρόεδρο!



Εναν θερμό υποστηρικτή για την περιβόητη δήλωση υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας βρήκε ο Θόδωρος Πάγκαλος στο πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα.

«Πάγωσε η τσιμινιέρα» χθες το πρωί, όταν ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής είπε ότι συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που τάχθηκε με προκλητικές δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό υπέρ της εκχώρησης της κυριαρχίας της Ελλάδας.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός άκουγε με ανατριχίλα τον κ. Πάγκαλο να ζητάει, στο όνομα ενός
απροσδιόριστου «ευρωπαϊκού φεντεραλισμού», από τους ξένους να μειώσουν την εθνική μας κυριαρχία, έβλεπε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή και τον σύζυγο της πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται ως αυτόκλητοι συνήγοροί του και να λένε ότι είχε δίκιο. Μιλώντας αυτή τη φορά σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Νταλάρας δήλωσε ότι «πρέπει να συμφωνήσει με τον κ. Πάγκαλο».

Εξηγώντας τη δήλωσή του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνώ με τα μνημόνια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι ή Μνημόνιο ή καταστροφή». Μηρυκάζοντας τα γνωστά διλήμματα που έθεταν με κάθε ευκαιρία ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος, τόνισε ότι «τα μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας», αλλά απαραίτητα. Στη συνέχεια δε δήλωσε ότι ο ίδιος είναι πάντως «άσχετος με τα οικονομικά»!

Ερωτηθείς αν συμφωνεί ή όχι με την κάθοδο της συζύγου του στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι διαφωνούσε. «Η Αννα είναι άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα. Δεν μπορώ να της επιβάλω τις απόψεις μου» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι ο φυσικός πολιτικός της χώρος», αφού είναι «παιδί της ΠΑΣΠ» (της φοιτητικής νεολαίας του ΠΑΣΟΚ δηλαδή)!


Κώστας Παπαχλιμίντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου