Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

" Ο λαός και ο Αντώνης Σαμαράς θα αποφασίσουν για το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης".

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πρόταση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, εάν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και ανάλογα με τα ποσοστά των κομμάτων.
Με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Real FM ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι η θέση του δεν έχει αλλάξει και πως δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Εκτίμησε δε ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ θα εμφανίσουν καλύτερα ποσοστά στην κάλπη, από αυτά που παρουσιάζουν σήμερα σε όλες τις δημοσκοπήσεις.Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι χρειάζεται "χρόνος, αποτελεσματικότητα και αλλαγή ηγεσίας τώρα". "Τον ευχαριστούμε που αναγνωρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά από εκεί και πέρα το τι θα γίνει θα το αποφασίσει κατά πρώτον ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του και κατά δεύτερον ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα λοιπόν το πως θα σχηματιστεί μια κυβέρνηση θα αποφασιστεί από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Η πρόταση αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου εκπορεύεται από τη βεβαιότητά του ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει τις εκλογές", δήλωσε χθες στον "Ε" ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής.

Δημήτρης Τσιπιζίδης - Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου