Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Έτοιμοι να δώσουν ονόματα οι δύο εισαγγελείς

Αποφασισμένοι να μιλήσουν με ονόματα εμφανίζονται οι δύο πρώην οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης.Ο Γρ.Πεπόνης μάλιστα φέρεται να είπε σε συναδέλφους του...
 "Μακάρι να μου ζητήσουν ονόματα" για να συμπληρώσει ο κ.Μουζακίτης "κάποιοι ενοχλήθηκαν".Σήμερα είχαν σειρά συναντήσεων, αρχικά  με τον αντιεισαγγελέα του Νίκο Παντελή, ο οποίος είναι εποπτεύον του οικονομικού εγκλήματος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση άνω των δυο ωρών με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε στην οποία συμμετείχαν ο Ν. Παντελής και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου  Φώτης Μακρής , ο οποίος ανέλαβε να διενεργήσει την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει νωρίτερα ο κ. Τέντες. Μετά το τέλος της συνάντησης όλοι τήρησαν σιγή για τις εξελίξεις.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεισαγγελέας του Φώτης Μακρής έδωσε χρόνο έξι ημερών στους δυο εισαγγελείς προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα της προκαταρκτικής συντάσσοντας υπόμνημα.
Όλοι βέβαια γνωρίζουν πιο  είναι το πρόσωπο που παρενέβαινε στο έργο των δύο εισαγγελέων και περιμένουν απλώς τους κ.Πεπόνη και Μουζακίτη απλώς να το αναφέρουν.Εμείς να σας πούμε απλώς πως το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο πρόσφατα είχε κατηγορηθεί και για άλλη υπόθεση του υπουτργείου οικονομικών που είχε να κάνει με την είσπραξη φόρων, όπως και εδώ δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου