Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Όταν άλλοι έβγαζαν τα λεφτά τους έξω... ο Σαμαράς τα έφερνε μέσα

Yβριστές και λασπολόγοι στέλνουν σε διάφορα blog ότι δήθεν ο Σαμαράς έχει το 90% από τα χρήματά του στο Εξωτερικό. Αυτές τις ύβρεις έγραψε και ο κατ επάγγελμα λασπολόγος της Ν.Δ. Κώστας Βαξεβάνης στο blog του. Βεβαίως τις υπηρεσίες του, ιδιαίτερα για τη λάσπη του Βατοπεδίου, τις "πληρώθηκε" καλά από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου που τον διόρισε δημόσιο υπάλληλο στην καθεστωτική ΕΡΤ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν όλοι έβγαζαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ο Σαμαράς...
τα έφερνε μέσα. Και δεν έχει ούτε ένα σέντ στο εξωτερικό.

Όταν ο Σαμαράς ήταν Ευρωβουλευτής, το ίδιο το Ευρωκοινοβούλιο άνοιξε λογαριασμό ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Ευρωβουλευτές σε συγκεκριμένη τράπεζα που βρισκόταν εντός του Ευρωκοινοβουλίου, όπου κατέβαλε τις αποζημιώσεις τους.

Αυτό προκύπτει και από το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2009 που είδε το φώς της δημοσιότητας.

Όμως ο Αντώνης Σαμαράς, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς,
 

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ διότι αυτά τα χρήματα ποτέ δεν υπήρξαν στην Ελλάδα. Είναι η αποζημίωσή του ως Ευρωβουλευτής που καταβλήθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν στην πιο δύσκολη καμπή της κρίσης, στην αρχή του 2012 τα μετέφερε στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή.

Αυτά για τους όψιμους πατριώτες, που είναι πλέον μόνιμοι και άθλιοι λασπολόγοι!!!
Όμως έτσι έμαθαν από τον εαυτό τους κατά την περίοδο του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου. Και να ξέρουν ότι ο Σαμαράς δεν είναι σαν τα μούτρα τους!!!

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/04/blog-post_8551.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου