Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σαμαράς από τη Λάρισα: Ο Τσιπραμμένος δίνει υλικό για επιθεωρήσεις

[Φώτο από τη μέχρι τώρα μεγαλύτερη συγκέντρωση της ΝΔ... αφιερωμένες στον ηγέτη που κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις σε καφετέριες...]

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία».

«Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου...
δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την πολιτική» ανέφερε σε έντονα ειρωνικό τόνο. Ο κ. Σαμαράς όμως καταφέρθηκε και κατά του «ζευγαριού Παπανδρέου-Βενιζέλου», που, όπως υποστήριξε, έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην διαπλοκή, υποστηρίζοντας πως «μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία»: «Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή».

Αναφερόμενος στη «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους». Επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις του για τη λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σημείωση πως βάζει τέλος στην «ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου