Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η διακυβέρνηση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας!


Τελικά οι μάσκες έπεσαν και για τον πρώην Κνίτη, ολίγον ευρωπαϊστή και εσχάτως αντιμνημονιακό επαναστάτη, κ. Τσίπρα. Είτε ήταν γκάφα, είτε προμελετημένη δήλωση, η «σύμπραξη» με τον Καμμένο δείχνει την ιδεολογική θολοκουλτούρα της άλλοτε ανανεωτικής αριστεράς που κάποτε έβρισκαν καταφύγιο τα αποπαίδια της Αλέκας.
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν με 3% ή πάλευε για την είσοδό του στη Βουλή ήταν πιο αξιοπρεπές κόμμα. Τουλάχιστον τότε ήταν πραγματικοί ευρωπαϊστές που είχαν μια σχετική ευαισθησία να βλέπουν τα πράγματα με πιο φιλολαϊκό μάτι απέναντι στον οδοστρωτήρα του δήθεν εκσυγχρονισμού.
Τώρα, ο κ. Τσίπρας από κόμμα σκληρότερο του ΚΚΕ το κατάντησε να είναι ικέτης του Πάνου Καμμένου. Διότι εκτός από τον Καμμένο, κρίση μεγαλομανίας έχει πιάσει και τον αγαπητό Αλέξη ο οποίος ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός και να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του αγαπημένου του Τσάβες.
Σου λέει, το πετρέλαιο του Τσάβες που μας είχε υποσχεθεί στις προηγούμενες εκλογές, είναι ακόμη διαθέσιμο, επομένως, αν βγούμε από το ευρώ δε θα χρειάζεται να αγοράζουμε καύσιμα. Θα μας τα δίνει δωρεάν η Βενεζουέλα.
Το απονενοημένο διάβημα της σύμπραξης με τους… εξαρτημένους Έλληνες έχει ήδη προκαλέσει
μεγάλη αναταραχή στην Κουμουνδούρου. Ήδη, την Παρασκευή ο βουλευτής Δ. Παπαδημούλης καρφώνοντας τον κ. Τσίπρα έγραψε στο Twitter. «Η διαδρομή και οι θέσεις του Πάνου Καμμένου τον τοποθετούν δεξιότερα της ΝΔ. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο. Ανήκει στην πολυκατοικία της δεξιάς. Μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί», αποφάνθηκε ο κ. Παπαδημούλης.
Δείτε και τι έγραψε στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος:
«Ο Πάνος Καμμένος, με νέες δηλώσεις του, πέρασε διακριτικά από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στις εκλογές στη διεκδίκηση του αυτοδύναμου πρώτου κόμματος -και καθότι large εξ ιδιοσυγκρασίας, προτείνει εν τοιαύτη περιπτώσει και συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην κωλύεται από τη γενναιοδωρία του και ας μην αυτοπεριορίζεται. Εικάζω ότι, έως την επόμενη Κυριακή, την ώρα που θα ανοίγουν οι κάλπες, θα θεωρεί εφικτό στόχο και τη διακυβέρνηση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας»…
«Δύο ειδών λαϊκισμοί υφίστανται, ως γνωστόν. Ο πρώτος, τύπου Καμμένου, σου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και ο δεύτερος, τύπου Παπαδήμου, εκμεταλλεύεται τον λαϊκισμό τύπου Καμμένου για να σε πείσει ότι προκαλεί ανεπανόρθωτη οικονομική αιμορραγία ακόμη και ο λαγός στιφάδο».
Η ουσία είναι ότι ο Τσίπρας έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, ειδικά στον πρώτο από τον οποίο αντλεί ψήφους. Μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων που θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ με το που άκουσαν για Καμμένο είναι δεδομένα ότι θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
Μπράβο Αλέξη, θα κάνεις μάγκες τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου