Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γιάννης Πασχαλίδης: Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας.

  Δελτίο Τύπου

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης  το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο ENA CHANNEL με το δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηεμμανουήλ. http://www.youtube.com/watch?v=rbdOEku07wk

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Πασχαλίδης μίλησε για την αθλητική του δράση στο μπάσκετ, ως παίκτης του ΑΟΚ και ως προπονητής της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης για 20 χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά το μπάσκετ  ήταν ο έρωτάς του.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη συνδικαλιστική του δράση στον χώρο του ΟΑΕΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ανήκει στους συνδικαλιστές που τα αρπάζουνε» και οι οποίοι με την δράση τους έχουν συκοφαντήσει τον συνδικαλισμό. 
Επιπλέον αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες για την διάσωση των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς η τότε υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ήθελε σε μια νύχτα να τις καταργήσει και να τις μετατρέψει σε σεμιναριακού χαρακτήρα σχολές, οι οποίες αντί για πτυχία θα χορηγούσαν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Το αποτέλεσμα του
αγώνα αυτού ήταν να παγώσει κάθε διαδικασία και να μετατεθεί το θέμα για διευθέτηση από την επόμενη κυβέρνηση.
Ερωτηθείς για τις θέσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο 3, σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, ο κ. Πασχαλίδης απάντησε ότι όλες οι προτάσεις συνοψίζονται στην φράση «πρέπει να τα αλλάξουμε όλα» τόσο στην οικονομία, όσο και στην δημόσια διοίκηση. 
Ανέλυσε στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Καβάλας, τα προτεινόμενα μέτρα που στόχο έχουν να τονώσουν την αγορά, αλλά κύρια να διασώσουν την μεσαία τάξη, η οποία αυτή τη στιγμή βάλλεται και η οποία αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας. 
Ερωτηθείς ο κ. Πασχαλίδης για τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής στο Ν. Καβάλας απάντησε ότι το κύριο ζητούμενο της κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι η καθετοποίηση της παραγωγής και ανέφερε ενδεικτικά ως παράδειγμα τα προβλήματα που υπάρχουν με τα σπαράγγια του Νέστου, τα αμύγδαλα του Οφρυνίου, το λάδι και το μέλι της Θάσου, που χάνουν σε αξία λόγω απουσίας τυποποίησης και συσκευασίας.
Τέλος απαντώντας ο κ. Πασχαλίδης στα όσα λέει ο κ. Καμμένος σχετικά με την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, απάντησε ότι όλα είναι θέμα σωστού χρόνου και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα που ζητάμε από την Γερμανία να μας σώζει, να ανακινούμε τέτοια ζητήματα. 
Επιπλέον θύμισε ότι πέραν των γερμανικών αποζημιώσεων, για την περιοχή μας παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των βουλγαρικών αποζημιώσεων για τα εγκλήματα και τις ζημιές που προκάλεσαν στην διάρκεια της κατοχής. Κάλεσε δε τους Τούρκους και τους Βούλγαρους που έρχονται στην περιοχή μας να σκέπτονται μόνο τον τουρισμό και τίποτα άλλο να μην έχουν στο μυαλό τους.
Σήμερα το μεσημέρι,  ο Υπ. Βουλευτής Ν.Δ Νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνόδευσε τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψή του στην Kavala Oil, στην διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής του κόμματος δήλωσε ότι  «δίνει μεγάλη σημασία στην αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου ως απαραίτητο συστατικό για την ανάπτυξη της χώρας». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου