Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) Στις Κρηνίδες μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του μίλησε στις Κρηνίδες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στα πλαίσια των προεκλογικών ομιλιών του στο νομό Καβάλας.
Τον νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο βουλευτή για τις εκλογές που έρχονται στις 6 Μαϊου, προλόγισε το μέλος της ΝΟΔΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Λυδίας, Κατερίνα Χατζηδημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία Λυδίας, Πολυστύλου και Δάτου.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, χαρακτηρίζοντας «πατριωτική κίνηση» την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν υπολόγισε τα πολιτικά οφέλη που θα είχε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εάν καταψήφιζε τη δανειακή σύμβαση όπως είχε κάνει με το μνημόνιο, αλλά προτίμησε να κρατήσει «ζωντανή τη χώρα».
Αναφέρθηκε στις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ στο βάθος του χρόνου, ξεκινώντας την ιστορική αναδρομή
από τη διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου η χώρα επιβάρυνε το συνολικό χρέος της και δημιούργησε έναν δημόσιο τομέα γεμάτο προβλήματα και αγκυλώσεις.
Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν μια ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμα του για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, κυρίως από την πολιτική που εφαρμόστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και τις λάθος επιλογές που έγιναν από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη φράση «λεφτά υπάρχουν» έσυρε τη χώρα στο διεθνές νομισματικό ταμείο, γνωρίζοντας την αλήθεια και παραπλανώντας το λαό.
Ζήτησε επίσης να μην πέσει ο κόσμος στην παγίδα, πιστεύοντας οτι όλοι είναι ίδιοι, γιατί αυτό επιδιώκουν ορισμένοι, όπως οι «μεγαλοκαναλάρχες» που θέλουν τους βουλευτές όμηρους των συμφερόντων τους.
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που αναφέρθηκε και στα μεγάλα ποσά που δίνουν ορισμένοι προκειμένου να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης.
Αναφερόμενος στην περιοχή της ευρύτερης περιοχής των Φιλίππων είπε οτι ο ίδιος θεωρεί κομβικό σημείο την ενοποίηση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων και την ένταξη των αρχαίων Φιλίππων στη λίστα των προστατευόμενων μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, κάτι για το οποίο έχει κάνει ενέργειες και έχει επίσης κάνει σχετική επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.
Μετά την ομιλία του απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν οι πολίτες που βρέθηκαν στη συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» στις Κρηνίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου