Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όλγα Κεφαλογιάννη: Για να χορέψουν ταγκό χρειάζονται δύο...

«Για να χορέψουν ταγκό χρειάζονται δύο και φαίνεται πως και οι δύο θέλουν να το χορέψουν....  και ο κος Τσίπρας και ο κος Καμένος,» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της περιφέρειας Α΄ Αθηνών , Όλγα Κεφαλογιάννη,  σε συνέντευξη που παραχώρησε   στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8. Τόνισε μάλιστα ότι  «ήδη ο κος Καμένος έχει συμπράξει με τον Γ. Δημαρά ο οποίος προέρχεται από την Αριστερά.»
Μιλώντας στην εκπομπή των Γ. Τσίγκα και Μ. Σταυρουλάκη, η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Π. Καμένου και του Α. Τσίπρα περί ενδεχόμενης συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ  και  σημείωσε πως «τούμπα  έρχεται όποιος ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι δεξιός αλλά δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι θα συμπράξει με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές του κ. Τσίπρα, οι οποίες ξέρουμε όλοι ότι είναι ακραίες φωνές  και πως το μόνο που επιδιώκουν είναι να δημιουργήσουν αναστάτωση.»
«Η Νέα Δημοκρατία δεν έγινε ποτέ μνημονιακό κόμμα καθώς διαφώνησε από την αρχή με την ακολουθούμενη πολιτική,» σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη και επισήμανε ότι «πρέπει στις εκλογές  να είμαστε ρεαλιστές» . Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε εθνικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και πως υιοθέτησε το Μνημόνιο χωρίς καμία διαπραγμάτευση και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι...
  «υπάρχουν οι δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει , υπάρχει όμως και περιθώριο διαπραγμάτευσης γιατί αν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε , μπορούμε να πάμε και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά καθώς η Ν.Δ.  είναι το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση.»
Ερωτηθείσα σχετικά με τις προτάσεις της ΝΔ για την Συνταγματική Αναθεώρηση, επισήμανε ότι αυτές κατατέθηκαν πολλούς μήνες πριν τις εκλογές και όχι προεκλογικά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ  για «τεράστιο θεσμικό ατόπημα και τεράστιο λάθος να αποχωρήσει από την διαδικασία Αναθεώρησης του Συντάγματος το 2008.»
«Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, είναι και θεσμική και κρίση αξιών,» δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη  και αναφερόμενη στην προοπτική μιας νέας Αναθεώρησης του Συντάγματος , ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω τότε να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων γιατί η αποχώρηση της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του ΠΑΣΟΚ, έδειξε στους πολίτες ότι δεν υπήρχε σεβασμός ούτε σε αυτούς του ύψιστους θεσμούς.»
Με την ιδιότητα της Υπεύθυνης του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης,  σημείωσε πως ο τουρισμός είναι ο τομέας στον οποίο μπορούμε να βασίζουμε την ανάπτυξη της οικονομίας μας και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής . Τόνισε ακόμη  ότι  η Νέα Δημοκρατία έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον Τουρισμό με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και γι΄ αυτό σχεδιάζει την ανασύσταση  του υπουργείου με όλες τις αρμοδιότητες που απαιτούνται. Τέλος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταλήξει σε συμφωνία ο διάλογος μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων στον κλάδο του Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου