Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εμπρός για μια Ελλάδα Γνήσια, Δημιουργική, Σκεπτόμενη



Επιτέλους τελείωσαν οι αναβολές, οι δικαιολογίες, η μεγάλη αναμονή, η αναποφασιστικότητα. 
Βαδίζουμε ολοταχώς προς τις εκλογές!
Και λέω επιτέλους, γιατί οι εκλογές μας δίνουν την ευκαιρία να ακούσουμε λεπτομερώς και δια στόματος Αντώνη  Σαμαρά, τις μοναδικές σοβαρές προγραμματικές δηλώσεις ενός κόμματος, που παρά τις αβλεψίες και προχειρότητες του παρελθόντος, επανέρχεται στην αρχική του τροχιά, της
τροχιά του ιδρυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του έβαζε πάντα το καλό της Πατρίδας!
Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αρκετές φορές τον αρχηγό της Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες, να μας καλεί σε έναν αγώνα με γνώμονα το Καλό, την Προκοπή του Τόπου, το Μέλλον των Νέων, την Αξιοπρέπεια των Ελλήνων, την Ανάκαμψη, την Ευημερία. 
Ακούσαμε επίσης αναφορές σε ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, προσγειωμένο, ειλικρινές που το καταλάβαμε όλοι μας. Ευχάριστη η απουσία της ξύλινης γλώσσας. Στη θέση της ο μεστός, ζεστός, ανθρώπινος, πατριωτικός λόγος του Αντώνη Σαμαρά. 
Βλέπετε τόσα και τόσα χρόνια μας είχαν μάθει σε εντελώς, μα εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις... Τώρα ήρθε η ώρα της σοβαρής Ελπίδας, της πολυπόθητης και πραγματικής Αλλαγής, του καλλίτερου Αύριο.
Η προκήρυξη των εκλογών ήταν ωστόσο απαραίτητη και για έναν επιπλέον λόγο. Έχουμε βαρεθεί να ασφυκτιούμε κάτω από την πίεση των κατευθυνόμενων δημοσκοπήσεων και των μηντιακών ερμηνειών του πολιτικού γίγνεσθαι. 
Μιλάμε για κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες που έβγαιναν κάθε τόσο στην Αθήνα κυρίως, για να σκορπίσουν πανικό, τρόμο, ζημιές ακόμη και θάνατο. 
Έχετε αναλογίσθει το κακό που έχουν κάνει επί χρόνια οι κουκουλοφόροι των μεγάλων καναλιών, ντυμένοι με την κουκούλα της ιδιοτέλειας και τους ψεύδους, στερώντας μας ολοσχερώς την ευχαρίστηση να καταλήγουμε από μόνοι μας σε συμπεράσματα και προσωπικές εκτιμήσεις των όσων συνέβαιναν γύρω μας; 
Μόλις προχθές άκουγα τους ''φωστήρες'' του συγκροτήματος του Φαλήρου, δασύτριχους και μη, να ξεκινούν την κάθε σχεδόν φράση τους με το ρήμα ΦΟΒΑΜΑΙ! 
Αυτοί οι μισθοφόροι της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, οι άγγελοι όλων των δεινών για τον τόπο - αν δεν συμμορφωθεί η Ελλάς με τις προσταγές/ανάγκες των αφεντικών τους - θα λυγίσουν μπρος στη δύναμη της Αλήθειας που θα διαδοθεί σαν το Αναστάσιμο Φως, μέσα από τις προεκλογικές εμφανίσεις του Αντώνη Σαμαρά.
Εμπρός λοιπόν για μια Ελλάδα Γνήσια, Δημιουργική, Σκεπτόμενη και κάθε άλλο πάρα Αλλοτριωμένη και Τηλεκατευθυνόμενη!
 Άρης Έξαρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου