Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το σχέδιο του είναι αδιέξοδο












Συνεχίζεται η αναπαραγωγή των δηλώσεων του διαχειριστή μας περί οδικού χάρτη, που τις βρίσκει τις ονομασίες ενώ το σχέδιο είναι ένα και το ονομάζει αλλιώς?

Το μόνο σχέδιο του είναι να ξεπουλήσει τα πάντα, να κατακρεουργήσει την κοινωνία με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις φόρων, τιμών, να αυξήσει το νερό, το ρεύμα ώστε να ρίξει τους φτωχούς και μεσαίους στο χάος, να καταργήσει ότι έχει απομείνει από την Ελλάδα του 2009 και να δημιουργήσει την Νέα Ελλάδα, μια περιθωριοποιημένη χώρα με απελπισμένους πολίτες.

Ο διαχειριστής μας είναι πλέον επικίνδυνος για τον τόπο, γιατί δεν τον ενδιαφέρει ο λαός στην προσπάθεια του να μετατρέψει την χώρα σε προτεκτοράτο με χαμένη την εθνική κυριαρχία και τους φυσικούς της πόρους.
Ωραίο είναι το θεωρητικά ανόητο σχέδιο του, ήταν αυτό μπει σε ανάλυση τότε θα καταλάβουμε την άναρχη και επικίνδυνη σκέψη του.

Πρέπει κάτι να υπάρξει σαν πόλος που θα τραβήξει την χώρα από το χάος που την προετοιμάζει ο εφιάλτης αυτός, πρέπει να αντιδράσει ο λαός πριν καταφέρει και καταστρέψει τον ιστό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου