Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διακοπή του ανεφοδιασμού λόγω χρέους της ΔΕΣΕ...


Από την Ξάνθη προμηθεύονται πλέον καύσιμα τα οχήματα της ΔΕΣΕ, αφού ο προμηθευτής καυσίμων της υπηρεσίας στην Καβάλα, σταμάτησε να τους προμηθεύει επειδή εκκρεμούν οφειλές από το περασμένο έτος καθώς και από το 2011. Δύσκολο επίσης αναμένεται το έργο της υπηρεσίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ελλείψει πόρων…

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της υπαλλήλου που εκπροσώπησε τη Δ.Ε.Σ.Ε. (σ.σ. Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων) της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ότι ο προμηθευτής καυσίμων των οχημάτων της υπηρεσίας στην Καβάλα, σταμάτησε να προμηθεύει με καύσιμα τα οχήματα επειδή δεν πληρώνεται για το είδος που παρέχει.


Καύσιμα από την Ξάνθη!

Όπως είπε η υπάλληλος, η οφειλή προς τον προμηθευτή καυσίμων είναι από το προηγούμενο έτος και συνεχίζεται το 2011. Για να μπορούν να κινούνται τα οχήματα της υπηρεσίας, πρόσθεσε, ο εφοδιασμός με καύσιμα γίνεται, πλέον, από το γειτονικό Νομό Ξάνθης. "Προμηθευόμαστε καύσιμα από την Ξάνθη, αλλά είναι άγνωστο για πόσο ακόμα", σημείωσε και άφησε να εννοηθεί ότι αν συνεχιστεί η αδυναμία πληρωμής, θα σταματήσει η προμήθεια καυσίμων και από την Ξάνθη. Τέλος, δήλωσε ότι λόγω της έλλειψης πόρων, η Δ.Ε.Σ.Ε. δεν μπορεί να καλύψει την μετακίνηση των οχημάτων και του προσωπικού της στο νησί της Θάσου, για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου από την άγρια βλάστηση, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου