Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΚΕ Δ.Ε Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΝΤ ΑΔΕΔΥ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ  Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΑΙ Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2023

Εκλογοαπολογιστική ΣυνέλευσηΔευτέρα18/12/2023 στις 7μ.μ. (αμφιθέατρο  6ου Γυμνασίου Λάρισας) και ψηφοφορία: Τετάρτη 20/12/2023

2:00μ.μ. μέχρι 7:30μ.μστο 1οΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Λάρισας

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ

Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ-ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ-ΠΕΤΥΧΑΜΕ:

Ø Την έγκριση ίδρυσης Καλλιτεχνικού Σχολείου στο ν. Λάρισας!

Ø Την ίδρυση και λειτουργία τμημάτων ένταξης στο 6ο ΓυμνάσιοΛάρισας!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

ØΕθνική πολιτική για την Παιδεία

ØΘεσμοθέτηση Συνηγόρου του εκπαιδευτικού

ØΟικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών-εκπαιδευτικό μισθολόγιο

ØΚάλυψη των κενών θέσεων με περαιτέρω μόνιμους διορισμούς

ØΊδρυση ΣχολήςΕπιμόρφωσης  Εκπαιδευτικών και Στελεχών Διοίκησης

ØΕπαναφορά διδακτικού ωραρίου στην πρότερη κατάσταση

Ø Μείωση των μαθητών ανά τμήμα-Επαναπροσδιορισμό ύλης μαθημάτων

ØΚατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων για το Ασφαλιστικό

ØΌχι σε αξιολόγηση – χειραγώγηση

Ø Στήριξη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και της Μαθητείας

ØΟυσιαστική στήριξη της Ειδικής Αγωγής με σύγχρονες δομές

Ø Εξίσωση των εργασιακών δικαιωμάτων αναπληρωτών-μονίμων

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ! ΣΤΗΡΙΖΩ Δ.Α.Κ.Ε.!

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

 

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023καλούμαστε όλοι να αναδείξουμε το νέο Δ.Σ και την Ε.Ε. της ΕΛΜΕ καθώς και αντιπροσώπους για το ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας.Η συμμετοχήόλων μας  είναι αναγκαία τόσο στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση(18/12) όσο και στην ψηφοφορία, για να εκφραστεί  η καθολική βούληση του κλάδου στα νέα όργανα.

Η ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε επέλεξε τόσο τη σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση όσο και την επιδοκιμασία όταν έπρεπε. Η στάση της ΔΑΚΕ  επιβραβεύτηκε από τους συναδέλφους, οι οποίοι της έδωσαν  την πρώτη θέση σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων.

 

Έχει έρθει η στιγμή να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας, για να επιλυθούν, επιτέλους, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο. Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στην ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε καταθέτει τις προτάσεις της προς τον κλάδο και ζητάει την υπερψήφισή της.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι αυξήσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση από 01.01.2024 είναι εξαιρετικά μικρές, για να αντισταθμίσουν τις μισθολογικές απώλειες δεκατριών ετών, λόγω των μνημονιακών πολιτικών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.Επιπροσθέτως, η έκρηξη της ακρίβειας στα καύσιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα τρόφιμα υποβάθμισαν ακόμα περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 

·       Αυξήσεις 10% στους μισθούς μας από 01.01.2024

·       Επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας (όπως ισχύει στον Ιδιωτ. Τομέα)

·       24ωρη υπερωριακή αποζημίωση και εκτός έδρας για τους εκπαιδευτικούς που συνοδεύουν σχολικές εκδρομές

·       Αποζημίωση για όσους συναδέλφους μετακινούνται από σχολείο σε σχολείο.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Οι καθηγητές αναγκάζονται να εργάζονται σε ένα όλο και περισσότερο εχθρικό περιβάλλον. Οι συγκρούσεις μεταξύ μαθητών μέσα στο σχολείο είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ τελευταία έχουμε συνεχή κρούσματα επιθέσεων μαθητών εναντίον καθηγητών. Επιπροσθέτως, γονείς και κηδεμόνες γίνονται ολοένα και πιο προκλητικοί  στις απαιτήσεις τους και ενίοτε οδηγούν τους συναδέλφους στα δικαστήρια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 

·       Θέσπιση Συνηγόρου του Εκπαιδευτικού. Ένας ΣυνήγοροςανάΔιεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πουθαπαρέχεινομικέςσυμβουλέςκαινομική κάλυψη στους εκπαιδευτικούς, όταν υφίστανται επίθεση κατά την  τέλεση των καθηκόντων τους.

·       Πάταξη της γραφειοκρατίας που ταλανίζει τα σχολεία.

·       Αυστηροποίηση του πειθαρχικού ελέγχου των μαθητών

·       Να δοθεί το δικαίωμα στον Σύλλογο να αποκλείει μαθητές από δράσεις-εκδρομές του σχολείου, για λόγους συνεχούς παραβατικής συμπεριφοράς.

·       Αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού.

·       Επαναφορά του διδακτικού ωραρίου στα προ μνημονίου επίπεδα. Ως πρώτη εφαρμογή δημιουργία νέας κατηγορίας συναδέλφων με τριάντα χρόνια και πάνω που θα έχουν 16 ώρες διδακτικό ωράριο.

 

ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ -ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Οι Συνάδελφοι που διορίστηκαν το 2020 και το 2021 συμπληρώνουν τριετία και διετία αντίστοιχα στο Δημόσιο, χωρίς να έχουν μονιμοποιηθεί, όπως ρητά προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο. Η εμμονή της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας στην εφαρμογή ενός πολύπλοκου γραφειοκρατικού συστήματος αξιολόγησης, με σαφήαντιεκπαιδευτική κατεύθυνση,  οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Για να μην προσβληθεί η παράνομη αυτή τακτική του Υπουργείου Παιδείας, δόθηκε  το δικαίωμα στους δόκιμους υπαλλήλους να γίνουν Διευθυντές Σχολικών Μονάδων. Έτσι έχουμε το παράδοξο,  δόκιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι να καλούνται ως Διευθυντές να αξιολογήσουν υφισταμένους τους, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση τους για την μονιμοποίησή τους!!!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 

·       Μονιμοποίηση των συναδέλφων που έχουν συμπληρώσει διετή δόκιμη προϋπηρεσία στην Εκπαίδευση

·       Αύξηση των Διορισμών, για να καλυφθούν επιτέλους τα κενά στην Εκπαίδευση

·       Πλήρη εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των αναπληρωτών συναδέλφων, που υπηρετούν στις εσχατιές της χώρας καλύπτοντας τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος.

 

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε στηρίζει μία διαδικασία αυτοαξιολόγησης, με ξεκάθαρους εκπαιδευτικούς στόχους, και χωρίς τιμωρητικό χαρακτήρα. Για λόγους αρχής διαφοροποιηθήκαμε από τις υπόλοιπες παρατάξεις και καταθέσαμε την κατ’ αρχήν συμφωνία μας και επιφυλαχτήκαμε να τοποθετηθούμε κατά τη διαδικασία εφαρμογής της.Δυστυχώς, στην πορεία, με την εφαρμογή υπουργικών αποφάσεων,  διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα εξόχως γραφειοκρατικό σύστημα, που προσθέτει δυσβάσταχτο όγκο εργασίας, εξουθενώνοντας τον εκπαιδευτικό, χωρίς τελικά να επιτυγχάνει κανέναν εκπαιδευτικό στόχο.

Η ΔΑΚΕΚαθηγητώνΔ.Εαπαιτείένασύστημααυτοαξιολόγησης,πουδεθααποθεώνειτη γραφειοκρατίακαιθαθέτει ξεκάθαρους εκπαιδευτικούς στόχους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών είναι η μοναδική παράταξη, που στηρίζει έμπρακτα την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη θεωρεί ισότιμη της Γενικής. Η Αριστερά, ιδεοληπτικά, είναι εναντίον της Τεχνικής Εκπαίδευσης. Ονειρεύεται ένα Ενιαίο 12χρονο σχολείο, στο οποίο θα διδάσκονται αποσπασματικά τεχνικές γνώσεις, ενώ η κύρια Τεχνική Εκπαίδευση θα μετατεθεί σε μεταλυκειακό επίπεδο. Οι παρατάξεις της Αριστεράς οφείλουν να πουν την αλήθεια στους εκπαιδευτικούς και να μην κρύβονται πίσω από ιδεολογήματα και υπεκφυγές.

 

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών είναι η μοναδική παράταξη που πιστεύει.

·       Σε μία αναβαθμισμένη Τεχνική – Επαγγελματική Εκπαίδευση, μέσα στη Λυκειακή Βαθμίδα.

·       Σε ένα Τεχνικό Λύκειο, ισότιμο του Γενικού.

·       Σε ένα Τεχνικό Σχολείο που θα δίνει πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους.

·       Στην καθιέρωση της μαθητείας σε όλους τους τομείς και τις ειδικότητες και για όλους τους μαθητές που το επιθυμούν.

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Η σημερινή κυβέρνηση δεν ανέλαβε καμία ουσιαστική πρωτοβουλία για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Και όμως η επιμόρφωση θα έπρεπε να προηγηθεί της αυτοαξιολόγησης.Θεωρούμε απαραίτητη την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, προκειμένου αυτοί να ανταποκριθούν στις σύγχρονες συνθήκες. Για το σκοπό αυτό προτείνουμε την ίδρυση Σχολής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλέγονται, θα απαλλάσσονται από τα διδακτικά τους καθήκοντα.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε είναι θετική στην Τράπεζα Θεμάτων με τις εξής προϋποθέσεις:

·     Να αποτελεί εργαλείο για τον εκπαιδευτικό στην προσπάθειά του να γίνει κατανοητό από τους μαθητές το γνωστικό αντικείμενο.

·     Να χρησιμοποιείται από τον καθηγητή της τάξης στις εξετάσεις, επιλέγοντας θέματα από αυτήν, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο της τάξης,

·     Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο εφαρμογής της, με την κλήρωση θεμάτων,που δε λαμβάνει υπόψη της τις παραπάνω παραμέτρους.

 

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ

Η διδακτέα ύλη σε όλες τις τάξεις του Λυκείου και ιδιαίτερα στη Γ΄ Λυκείου είναι ογκώδης. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την Τράπεζα Θεμάτων, έχει «στραγγαλίσει»  τον Εκπαιδευτικό. Υπάρχει παντελής έλλειψη  χρόνου, για να καλλιεργηθούν άλλες δεξιότητες,  που είναι απαραίτητες στη  σύγχρονη  κοινωνία. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν καθημερινά  αγώνα δρόμου, για να καλύψουν στοιχειωδώς την υπέρογκη ύλη.

 

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών προτείνει:

    Εξορθολογισμό της διδακτέας ύλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

    Συγγραφή σύγχρονων διδακτικών εγχειριδίων κατανοητών στους μαθητές.

 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ

Με τον νόμο Κατρούγκαλου επιβλήθηκαν απαράδεκτες αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που προβλέπουν την  αύξηση των ορίων ηλικίας και τη μείωση των συντάξεων. Με τον νόμο Βρούτση υπήρξαν μερικές βελτιωτικές κινήσεις, οι οποίες όμως απέχουν πολύ από τις προσδοκίες των εκπαιδευτικών.Είναι προφανές ότι καμία μέριμνα δεν ελήφθη για τους εκπαιδευτικούς, ούτε αναγνωρίστηκε η ιδιαιτερότητα του εκπαιδευτικού επαγγέλματος. Με τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης  του ΣΥΡΙΖΑ 65χρονοι εκπαιδευτικοί καλούνται να διδάξουν τα εγγόνια τους.

 

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών απαιτεί:

Αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του εκπαιδευτικού επαγγέλματος.

•Πλήρη σύνταξη στα 30 χρόνια υπηρεσίας και το 60ο έτος της ηλικίας.

•Αξιοπρεπείς συντάξεις και  εφάπαξ για τους εκπαιδευτικούς.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

 

Στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν.Λάρισας δώσαμε με επιτυχία έναν πολυμέτωπο αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τόσο την,συχνά,αυταρχικήπολιτική της  προηγούμενης Υπουργού Παιδείας,  όσο και τις  αριστερές συνδικαλιστικές μειοψηφίες που προσπαθούσαν λειτουργώντας δημαγωγικά και ανεύθυνα, να οδηγήσουν τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, πολλές φορές,ακόμη και σε επικίνδυνα αδιέξοδα, αποβλέποντας μόνο σε πρόσκαιρα μικροπαραταξιακάοφέλη, εφαρμόζοντας  πιστά κομματικές εντολές.Χωρίς να αρνούμαστε την ιδεολογική μας ταυτότητα,  μείναμε πιστοί στις  ανεξάρτητες αρχές μας και γίναμε ασπίδα για όλο τον κλάδο αντλώντας δύναμη από τη δική σας υποστήριξη. Η ΔΑΚΕ είναι πάνω απ όλα, παράταξη των καθηγητών. Με συνέπεια  λόγων και έργων υποστηρίξαμε  τα δίκαια αιτήματα  όλων των συναδέλφων και μερεαλιστικές  προτάσεις προωθήσαμε τις θέσεις του κλάδου.Συμβάλλαμε στη σύνθεση απόψεων,ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές.

Αυτή η τακτική και η σταθερή δημοκρατική και θεσμική μας στάση,  οδήγησε τελικά στη συγκρότηση Προεδρείου στο Σωματείο μετά από τρία ολόκληρα  χρόνια με την αναλογική-αντιπροσωπευτική συμμετοχή όλων σχεδόν των παρατάξεων, όπως εμείς είχαμε δημοκρατικά προτείνει εξ αρχής.

 Υποσχόμαστε ότι και στο νέο Δ.Σ θα συνεχίσουμε αταλάντευτα, με ευκρινή και μαχητικό λόγο να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα του εκπαιδευτικού κλάδου.

 

Συνεχίζουμε μαζί για μια Παιδεία με αξίες και ιδανικά


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

1. Αγγελακοπούλου Χριστίνα                  

ΠΕ11

1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων

 

2. Γεροθανάση Μαρία

ΠΕ06

Γυμνάσιο & Λ.Τ. Μακρυχωρίου(αναπληρώτρια)

 

3. Γιακοβής Δημήτριος

ΠΕ86

1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας

 

4. Γιαννακός Παναγιώτης

ΠΕ11

8ο ΓΕΛ Λάρισας

 

5. Γκαδρής Αθανάσιος

ΠΕ80

1ο  ΓΕΛ Ελασσόνας

 

6. Γκουντρουμάνης Αλέξανδρος

ΠΕ03

ΓΕΛ Αμπελώνα

 

7. Γλιούμπα Ελένη

ΠΕ03

6ο  Γυμνάσιο Λάρισας

 

8. Γρίβας Ιωάννης

ΠΕ08

Γυμνάσιο Αγιάς

 

9. Γραββάνης Στέφανος

ΠΕ86

Γυμνάσιο Αμπελώνα

 

10. Ζαβράκα Αναστασία (Ναταλία)

ΠΕ11

ΠΔΕ Θεσσαλίας

 

11. Ζαφείρης Ευάγγελος

ΠΕ82

8ο  Γυμνάσιο Λάρισας

 

12. Ζμπήτας Ανδρέας

ΠΕ03

6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

 

13. Θωμάς  Χρήστος

ΠΕ11

6ο ΓΕΛ Λάρισας

 

14. Καλέμη Θεοδώρα

ΠΕ03

4ο Γυμνάσιο Λάρισας(αναπληρώτρια)

 

15. Καραγιάννης Δημήτριος

ΠΕ03

8ο Γυμνάσιο Λάρισας

 

16. Καραΐσκος Δημήτριος

ΠΕ11

ΓΕΛ  Δομένικου

 

17. Καρανίκα Αθηνά

ΠΕ11

Γυμνάσιο & Λ.Τ. Βερδικούσιας

 

18. Κατσούρας Χρήστος

ΠΕ01

Γυμνάσιο & Λ.Τ. Βερδικούσιας

 

19. Κουτσιώνα Άννα

ΠΕ06

6ο Γυμνάσιο Λάρισας

 

20. Κουτσοπούλου Φωτεινή

ΠΕ78

Δ.Δ.Ε. Ν.Λάρισας

 

21. Κυπαρίση-Λίταινα Θεοδώρα (Ρίτα)

ΠΕ06

Γυμνάσιο Δομενίκου

 

22. Κυρίτσης Δημήτριος

ΠΕ11

3ο  ΓΕΛ Λάρισας

 

23. Κωτούλας Γεώργιος

ΠΕ03

ΓΕΛ Αγιάς

 

24. Λιάπης Θεόδωρος

ΠΕ87.02

7ο ΕΠΑΛ Λάρισας

 

25. Λίτσα Δήμητρα

ΠΕ06

ΓΕΛ Πυργετού

 

26. Μακαριάδης Στέφανος

ΠΕ03

12ο ΓΕΛ Λάρισας

 

27. Μαλάκος Σταμάτης

ΠΕ04

Μουσικό Σχολείο Λάρισας

 

28. Μανδραβέλης Ιωάννης

ΠΕ80

Δ.Δ.Ε. Ν.Λάρισας

 

29. Ματθαίου Ιωάννα

ΠΕ82

Γυμνάσιο Συκουρίου

 

30. Μίζιος Αθανάσιος

ΠΕ11

4ο  ΓΕΛ Λάρισας

 

31. Μπαράκος Κωνσταντίνος

ΠΕ11

1Ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας

 

32. Μπατσίλα Δάφνη

ΠΕ11

Δ.Δ.Ε. Ν.Λάρισας

 

33. Νούλας Δημήτριος

ΠΕ11

Μουσικό Σχολείο Λάρισας

 

34. Οικονόμου Δημήτριος

ΠΕ01

3ο ΓΕΛ Λάρισας

 

35. Παπαευθυμίου  Μαρία

ΠΕ11

8ο Γυμνάσιο Λάρισας

 

36. Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη

ΠΕ86

13ο Γυμνάσιο Λάρισας

 

37. Παρασκευούδη Ευδοξία

ΠΕ11

ΠΔΕ Θεσσαλίας

 

38. Παπαστεργίου Γεώργιος

ΠΕ11

ΕΝΕΕΓΥΛ Ελασσόνας

 

39. Πλιάτσικας Κωνσταντίνος

ΠΕ78

1ο ΓΕΛ Ελασσόνας

 

40. Ράπτου Ευαγγελία

ΠΕ02

1οΓΕΛ Ελασσόνας

 

41. Σαμαντζής Γεώργιος

ΠΕ11

ΕΕΕΕΚ Λάρισας

 

42. Σταυρόπουλος Βασίλειος

ΠΕ01

1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

 

43. Τζηκούλης Δημήτριος

ΤΕ01.13

ΕΝΕΕΓΥΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

44. Φακή Ευαγγελία

ΠΕ02

ΓΕΛ Τυρνάβου

 

45. Φιλανδριανός Γεώργιος

ΠΕ11

1Ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας

 

46. Φλέγγας Γεώργιος

ΤΕ01.13

ΕΠΑΛ Τυρνάβου

 

47. Φούντας Αθανάσιος

ΠΕ11

6ο Γυμνάσιο Λάρισας

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

1. Καρκαλής Νικόλαος

ΠΕ82

6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

2. Κατσιώτης Ευάγγελος

ΠΕ02

3Ο ΓΕΛ Λάρισας

3. Τζιατζιάς Μιχαήλ

ΠΕ11

6ο Γυμνάσιο Λάρισας







     Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. : ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου