Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»


 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

https://dide-peiraia.att.sch.gr/index.php/menu-directorate/menu-directorate-announcements/185-cat-directorate-announcements-sos/11331-aponomh-vraveiwn-71223-anak

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023 η Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια της θέσπισης των βραβείων «Μίκης Θεοδωράκης», που απονέμονται κάθε χρόνο στους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του Λυκείου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής, με τιμητικές πλακέτες και επαίνους συνοδεία χρηματικών επάθλων. Οι εν λόγω απονομές  πραγματοποιήθηκαν και στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά και στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, στους 3 μαθητές, των τριών τάξεων του Ημερήσιου Μουσικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Πειραιά: Α. Μενδώνη, Γ. Κουσάκης και Κ. Κουκουβέλα που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2022-23. Τα βραβεία  απονεμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής σε θέματα Παιδείας κ. Χαράλαμπο Αλεξανδράτο και από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύσιο Αναστασόπουλο, στους 3 μαθητές, των τριών τάξεων του Ημερήσιου Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου Δραπετσώνας: Π. Γκρέκα, Κ. Δασκαλάκη και Μ. Τριανταφύλλου που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2022-23. Τα βραβεία συνοδεύτηκαν από χρηματικά έπαθλα, 400 ευρώ στον μαθητή της Α’ Λυκείου, 500 ευρώ στον μαθητή της Β΄ Λυκείου και 600 ευρώ στον μαθητή της Γ΄ Λυκείου αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του θεσμού δίνει κάθε χρόνο από ιδίους πόρους, σε κάθε ένα (8 συνολικά) Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο της Αττικής το ποσό των 1.500 ευρώ για τη βράβευση 3 μαθητών-μαθητριών, που προήχθησαν ή αποφοίτησαν με τον υψηλότερο βαθμό, σε κάθε μία εκ των τριών τελευταίων τάξεων του κάθε σχολείου (δηλαδή από ένα βραβείο για κάθε τάξη), μαζί με μία αναμνηστική πλακέτα της Περιφέρειας.

 Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος


 

 

 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου