Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ξεγύμνωσαν 15χρονο στο σχολείο οι συμμαθητές του

 


ΜΟΡΦΗ επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά εκφοβισμού στα σχολεία της χώρας μας! Στη Ρόδο ένας 15χρονος μαθητής ΕΠΑΛ. ξεγυμνώθηκε από συμμαθητές του, οι οποίοι του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο, ενώ το «θέαμα» καταγραφόταν από κάμερα κινητού τηλεφώνου!

 «Μου κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο και τραβούσαν βίντεο» φέρεται ότι είπε ο 15δχρονος μαθητής στη μητέρα του την περασμένη Τετάρτη. Εκείνη, έντρομη, προχώρησε σε σχετική καταγγελία την ίδια ημέρα, ενημερώνοντας την Αστυνομία και τη διεύθυνση του σχολείου. Όπως έγινε γνωστό, ο μαθητής βρισκόταν μόνος του στο προαύλιο του 10ου ΕΠΑ.Λ. Ρόδου, όταν τρεις συμμαθητές του τον πλησίασαν. Στη συνέχεια ο ένας τον ακινητοποίησε, ενώ ο δεύτερος του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, με τον τρίτο να καταγράφει το περιστατικό. Μάλιστα το βίντεο της ντροπής κυκλοφόρησε και σε συμμαθητές του θύματος, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά ! Μετά την καταγγελία του απαράδεκτου περιστατικού από τη μητέρα του

15χρονου συνελήφθησαν δύο 15χρονοι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας.

Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογτκών Ερευνών για τα περαιτέρω. Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, οι γονείς των δύο εφήβων συνελήφθησαν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου. Τέλος, ο τρίτος ανήλικος, που τράβηξε και διέδωσε το βίντεο, δεν έχει ταυτοποιηθεί και η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου