Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τρόικα ετοιμάζεται να αναλάβει και την … Δικαιοσύνη


Mακρυά από την Δικαιοσύνη
 Συνάντηση στο πρωτοδικείο Αθηνών με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Τρόικας προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του ελληνικού δικαστικού συστήματος και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεων.
Δεν διανοούμαι να το πιστέψω ό,τι συνέβη….
Λυπούμαι ειλικρινώς,  αν οι Ελληνες Δικαστές δέχθηκαν να…. ανακριθούν από κάποιους αμφιβόλου ποιότητας ξένους τεχνοκράτες, που συμπεριφέρονται ως πραίτορες.
Θα σηκωθεί ο Τερτσέτης και θα τους στοιχειώνει.
Ντροπή.

Η Δικαιοσύνη σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας πρέπει να αποτελέσει το αποκούμπι των αδικημένων για να περισώσει την αξιοπρέπεια της χώρας.
Λυπούμαι, αν δεν τους έστειλαν , όπως  ήρθαν!
Κανονικά έπρεπε να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.
Γιατί η επίσκεψή τους και μόνο συνιστά παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.
Αν οι αποτυχημένοι τεχνοκράτες της τρόϊκας ήθελαν να μάθουν για την ελληνική δικαιοσύνη, ο καθ΄ύλην αρμόδιος να τους ενημερώσει είναι ο επί της Δικαιοσύνης Υπουργός.
Όχι οι δικαστικοί λειτουργοί!
Αυτοί με τη φόρα που πήραν του έχω ικανούς να επισκεφθούν και την 111 Πτέρυγα Μάχης  ή την 5η Μοίρα Καταδρομών για να  δώσουν οδηγίες για την άμυνα της χώρας.
Να περιμένουμε δηλαδή και Γερμανό πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Μήπως θα στήσουν και έκτακτα στρατοδικεία στα πρότυπα της πρώτης γερμανικής κατοχής; Την Αστυνομία πότε θα την αναλάβουν;

Θα το ανεχθούμε και αυτό;
Επι τέλους, που σταματάει ο κατήφορος αυτής της χώρας;
ΚΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου