Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Απόστρατοι εισέβαλαν στο … υπουργείο Άμυνας


Ομάδα 1000 περίπου αποστράτων αυτή την ώρα παραβίασαν την κεντρική πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εισήλθαν στον προαύλιο χώρο καταγγέλλοντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και την κυβέρνηση
Εάν δεν αποχωρήσουν άμεσα, θα διατάξω να απομακρυνθούν με τη βία, απείλησε ο Πάν. Μπεγλίτης από το Βήμα της Βουλής
Είναι απόστρατοι έχουν προσφέρει στην πατρίδα, του θύμισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης προειδοποιώντας τον ότι και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα είναι σε λίγο …απόστρατοι
Δίαυλος επικοινωνίας των στελεχών του στρατού με το… ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στο μεταξύ πρωτοφανής απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη που παρακάμπτει την ιεραρχία.
Σύμφωνα με την απόφαση οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας αποκτούν … επίσημο απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με το στρατιωτικό γραφείο που λειτουργεί δίπλα στον υπουργό και τον υφυπουργό Άμυνας. Ετσι το προσωπικό ….μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του και για ζητήματα καθημερινότητας που το απασχολούν και έως σήμερα δεν έτυχαν λύσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Έρχεται δηλαδή και καθιερώνει ο κ. υπουργός έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το … ΠΑΣΟΚ
Από το Mega ο αρμός τομεάρχης της ΝΔΜ. Τζίμας κατήγγειλε  ότι  «αυτόπ σημαίνει πλήρη κατάργηση της ιεραρχίας στο στρατό. Δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος του κόσμου να έχουμε ένα στράτευμα χωρίς ιεραρχία. Δεν είναι δυνατόν χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες να αναφέρονται στο πολιτικό γραφείο ενός υπουργού, διότι ενισχύεται έτσι ο κομματισμός και η εξάρτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου