Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ
   ΑΔΕΔΥ
Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ                                                              ΚΑΒΑΛΑ 29-9-2011
Πληρ.:Νίκη Θεοδοσίου
Τηλ:6937218141
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Η Κυβέρνηση, υποταγμένη στα συμφέροντα των τραπεζιτών, του μεγάλου κεφαλαίου και των κερδοσκόπων, σαρώνει κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων και της Κοινωνίας. Εκφοβίζει, απειλεί και εκβιάζει, με στόχο την υποταγή όλων μας στην πολιτική της, μας απειλεί ακόμα και με μη καταβολή μισθών και συντάξεων καθώς και στάση πληρωμών προς όσους οφείλει χρήματα.
Την ώρα που στέλνει στο «εκτελεστικό απόσπασμα» τους εργαζόμενους και την Κοινωνία, την ώρα που κλέβει τις ζωές μας, υποστηρίζει ότι θέλει να σώσει την Πατρίδα. Η Πατρίδα, όμως, είμαστε
εμείς: Ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες μικροεπαγγελματίες, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Είμαστε όλοι εμείς, εναντίον των οποίων στρέφεται αυτή η πολιτική και μας εξοντώνει!
Για αυτό πρέπει να ενωθούμε
Καλούμε όλους τους φορείς εργαζομένων, μικροεπαγγελματιών και εμπόρων, συνταξιούχων, φοιτητών ,γονέων την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2011 στις 11π.μ στα γραφεία του Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας(στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Ιωάννη ) προκειμένου να   αποφασίσουμε   κοινούς τρόπους δράσης ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την επίθεση την οποία δεχόμαστε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Για το Γενικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Νίκη Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου