Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με έκριση της Ιπποκράτους οι κομματικές διώξεις της εργασιακής εφεδρείας...

Γράφει ο Δεξιός έφεδρος
Η Ελλάδα βουλιάζει από την ανικανότητα τους, και αυτοί σκέφτονται με ποιο τρόπο θα καθαρίσουν το δημόσιο από τους ελάχιστους Δεξιούς που έχουν απομείνει.  
Σε κομματικές διώξεις των μη εκλεκτών του ΠΑΣΟΚ και των «γαλάζιων παιδιών» που εργάζονται στο Δημόσιο σκοπεύει να μετατρέψει η κυβέρνηση τη διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας.
Η επιβεβαίωση αυτής της κυβερνητικής στόχευσης επιβεβαιώθηκε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίστες των υποψήφιων «θυμάτων» καταρτίζονται μεν στα υπουργεία αλλά τελούν υπό την έγκριση της Ιπποκράτους....Σύμφωνα με τις διαρροές που δίνονται από «πράσινα» στελέχη, στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να ενταχθούν στην εφεδρεία όσοι προσελήφθησαν από το 2004 και μετά, θέτοντας ως ζήτημα το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει από έλεγχο νομιμότητας 67.000 και πλέον υπάλληλοι. Αυτοί, μαζί με τους 35.000 που προσελήφθησαν με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου, φτάνουν τους 100.000 που ζητάει η τρόικα να απομακρυνθούν άμεσα από το Δημόσιο.
Επιπλέον, ο κ. Καρχιμάκης, για να δικαιολογήσει τη θέση και κυρίως τα σχέδια της κυβέρνησης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι οι προσλήψεις που έγιναν ήταν παράνομες και, κατά συνέπεια, οι εν λόγω εργαζόμενοι πρέπει να απολυθούν. «Οι δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. έρχονται να πιστοποιήσουν αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν: οι προσλήψεις που έκανε η Ν.Δ. και πολλές χιλιάδες ήταν και αναξιοκρατικές ήταν και επιβάρυναν με δυσβάσταχτο κόστος το Δημόσιο, οδηγώντας μας στην σημερινή κατάσταση».
Στο πλαίσιο αυτό, μόνον τυχαία δεν ήταν η διαρροή -σε φιλοκυβερντητική εφημερίδα- στοιχείων σύμφωνα με τα οποία από το 2004 και μετά υπάρχουν 67.766 «ορφανές» προσλήψεις, προσλήψεις δηλαδή που δεν έχουν περάσει τον έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ.
Μιλάνε αυτοί που ακόμα και σήμερα μέσω τον ΜΚΟ προσλαμβάνουν κόσμο, ακόμα και η Διαμαντοπούλου προσπάθησε με το νέο σύστημα προσλήψεις από το σπίτι να περάσει τα πράσινα παιδιά από το παράθυρο.
Δυστυχώς οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και γραφικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου