Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εικόνες της Αποκάλυψης στην Ιαπωνία+ΝΕΑ VIDEO






Tσουνάμι 10 μέτρων έπληξε το λιμάνι Σεντάι στη βόρεια Ιαπωνία, μετά τον σεισμό των 8,9 βαθμών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, μετέδωσε το πρακτορείο Κιόντο.
Είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι , για την Ιαπωνία, τη Ρωσία, της Νήσους Μαριάννες , τις Φιλιππίνες μετά τον σεισμό μεγέθους 8,9 βαθμών που έπληξε τις βορειο-ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Παρακολούθησης του Ειρηνικού, "ένας σεισμός τέτοιου μεγέθους μπορεί να προκαλέσει καταστροφικό τσουνάμι ικανό να πλήξει τις ακτές κοντά στο επίκεντρο σε λίγα λεπτά και τις πιο απομακρυσμένες ακτές σε λίγες ώρες".

Το Κέντρο προειδοποίησε επίσης ότι ένα τσουνάμι μπορεί να αποτελείται από σειρές κυμάτων, με απόσταση από πέντε λεπτά μέχρι μία ώρα μεταξύ τους και ότι το πρώτο κύμα είναι πιθανόν να μην είναι το ισχυρότερο.Το Κέντρο σήμανε συναγερμό για το νησί Γκουάμ, την Ταϊβάν, τα Νησιά Μάρσαλ, την Ινδονησία, την Παπούα Νέα Γουινέα, το Ναούρου, τη Μικρονησία και τη Χαβάη.Οι αρχές στις Φιλιππίνες κήρυξαν συναγερμό για τσουνάμι σε 19 επαρχίες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου