Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Για να μην έχετε αμφιβολίες για το ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα...

13 Φεβ.2011, Συνέντευξη του Σερβάς Ντερούζ στο ΒΗΜΑ.
Διαβάστε τι είπε:
«Πουλήστε παραλίες, Ελληνικό, ΔΕΗ»

«Εχετε τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος που πρέπει πρώτα να πουλήσετεδημόσια περιουσία για να το μειώσετε και στη συνέχεια να ζητείτε οποιουδήποτε άλλου είδους διευκολύνσεις» 
 «Η ελληνική τουριστική υποδομή είναι απαρχαιωμένη» αντιτείνει. «Πουλήστε παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τουριστική κατοικία» προσθέτει και προαναγγέλλει ότι θα ακολουθήσουν πολλές επισκέψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου η υπουργός κυρία Τίνα Μπιρμπίλη να ολοκληρώσει το Κτηματολόγιο και να «ξεμπλοκάρει» όλα τα θέματα των χρήσεων γης με ταχύτητες «fast track». 
Διαβάστε τώρα τι γράφει σήμερα το ΕΘΝΟΣ : "Παραλίες - φιλέτα προς αξιοποίηση"

Διαβάστε προσεκτικά απόσπασμα του πιο πάνω άρθρου και πέστε μας...
Έχετε καμιά αμφιβολία για το ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα;
'Eχετα καμιά αμφιβολία ότι, μιλάμε για ξεπούλημα έτσι χωρίς πρόγραμμα;
«Ελλάδα δεν είναι μόνο το... Ελληνικό»! Με αυτό το σύνθημα οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου ζήτησαν από την ΚΕΔ και την ΕΤΑ να ορίσουν τα ακίνητα που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους και θεωρούν ότι μπορεί να αξιοποιηθούν.
Στον πόλεμο κατά του χρέους θα πρωτοστατήσουν οι... παραλίες, καθώς, όπως έχει πει ο Ντ. Στ. Καν, «είναι ατελείωτες και αναξιοποίητες».
«Αδιανόητη» θεωρεί ο πρωθυπουργός τη σημερινή κατάσταση, όπου η δημόσια περιουσία είτε είναι αναξιοποίητη είτε προσφέρει ελάχιστα στα δημόσια ταμεία είτε είναι καταπατημένη. Ο Γ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να πρωτοστατήσει στην υπόθεση της αξιοποίησης. Όχι μονάχα γιατί τη θεωρεί «αυτονόητη», αλλά και γιατί, όπως θα εξηγήσει στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ο άλλος δρόμος θα είναι να κοπούν μισθοί και συντάξεις ή να αυξηθούν οι φόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου