Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τραυματίστηκε σοβαρά (;) Ο Μίκαελ Σουμάχερ στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπες

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1, αν και άλλες πληροφορίες λένε ότι ο τραυματισμό του δεν είναι τόσο σοβαρός μιας και φορούσε κράνος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formoula-1 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κρίσιμη κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν μεν σε σοκ αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Ο Σουμάχερ και η οικογένεια του κάνουν διακοπές στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Ο
διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ επιβεβαίωσε το ατύχημα σε δηλώσεις του στο Ράδιο Μόντε Κάρλο.

Ο Κριστόφ Λεκόμ Ζερνινιόν, υπεύθυνος της πίστας, δήλωσε στο RMC: «Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Γκρενόμπλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζω τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή διερευνά το συμβάν. Έπεσε στις 11.07. Φόραγε κράνος και προσέκρουσε σε ένα βράχο. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση και μεταφέρθηκε από αέρος στο νοσοκομείο. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ίσως υπάρχει τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν δείχνει τόσο σοβαρό».

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου