Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

900 αιτήσεις για 42 θέσεις στην καθαριότητα

900 αιτήσεις για 42 θέσεις στην καθαριότητα
Οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων που κρατούν σε καθεστώς κατάληψης το γραφείο προσωπικού του Δήμου Καβάλας, εμποδίζουν τη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Εννοούμε τη διαδικασία για την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού του Δήμου Καβάλας, που όλο θ΄ απασχοληθεί στον τομέα της καθαριότητας.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η υπηρεσία είναι απολύτως έτοιμη ν΄ ανακοινώσει τα αποτελέσματα, ακολουθώντας διαδικασία που γίνεται με την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.
Τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα. Το πιθανότερο είναι πάντως ν΄ ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από συνεννόηση των εργαζομένων με το σωματείο τους
και με το δήμαρχο Καβάλας.
Θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας ενώ θα υπάρχουν σχετικοί πίνακες σε συγκεκριμένα σημεία στο δημαρχείο. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες. Η υπηρεσία καθαριότητας ζητά 42 προσωρινούς υπαλλήλους, που θ΄ απασχοληθούν σε αυτήν οκτώ μήνες.
-Για τις 42 αυτές θέσεις κατατέθηκαν 900 αιτήσεις. Οι περισσότερες,
-818 για τους εργάτες που θα είναι 32.
-17 αιτήσεις κατατέθηκαν για δύο θέσεις μηχανοτεχνιτών.
-51 αιτήσεις για επτά θέσεις οδηγών.
-14 αιτήσεις για μία θέση χειριστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή μετά την μοριοδότηση προέκυψαν ισοβαθμίες, έγινε ήδη η σχετική κλήρωση ανάμεσα σε δεκαεπτά υποψήφιους που ενδιαφέρονταν για έξι θέσεις.
Αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της διαδικασίας όσοι πιστεύουν ότι αδικήθηκαν θα μπορούνε να καταθέσουν προσφυγή, ζητώντας νέο έλεγχο, αυτή τη φορά από το ΑΣΕΠ.
Το συγκεκριμένο προσωπικό είναι απαραίτητο στην καθαριότητα του Δήμου Καβάλας, λόγω έλλειψης μόνιμων υπαλλήλων, επειδή επίσης αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται τα πεντάμηνα, αποχωρούν δηλαδή από την καθαριότητα του Δήμου Καβάλας όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου