Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη του ταμία της ΟΛΜΕ κ. Θ. Τσούχλου στο Μεσολόγγι.

(Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο γραμματέας Κ. Κούστας, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου κ. Σπύρος Ξουργιάς, ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος κ. Κώστας Κατσαρός και ο Ταμίας της ΟΛΜΕ κ. Θ. Τσούχλος)

Ο Ταμίας της ΟΛΜΕ κ. Θεόδωρος Τσούχλος επισκέφτηκε σχολεία στην περιοχή του Μεσολογγίου.
Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό, τον γραμματέα κ. Κώστα Κούστα και τον αντιπρόεδρο κ. Θεόδωρο Μαργαρίτη, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς στο μεγαλύτερο σχολείο της πόλης του Μεσολογγίου, το 1ο Γενικό Λύκειο (Παλαμαϊκή Σχολή) αλλά και στο Ειδικό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις.

Ο κ. Τσούχλος πραγματοποίησε αναλυτική ενημέρωση τόσο για το νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή προς ψήφιση όσο και για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στο πλαίσιο της επόμενης αξιολόγησης. Τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί ειλικρινή διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και έχει υποκύψει πλήρως στις απαιτήσεις των δανειστών, βάση των οποίων νομοθετεί. Τόνισε επίσης ότι οι θέσεις του κλάδου για όλα τα σοβαρά ζητήματα είναι σε όλους γνωστές από τις αποφάσεις των συνεδρίων, αλλά και διαμορφώνονται με αποφάσεις του ΔΣ.
Πραγματοποιήθηκε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και κατατέθηκαν από τους συναδέλφους προτάσεις για εναλλακτικές / συμπληρωματικές μορφές αντίδρασης στις απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως η μη συμμετοχή σε γραμματειακής φύσεως εργασίες στο σχολείο, η μη συμμετοχή σε εκδρομές κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου