Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μαρτυρία Τούρκου στρατιωτικού: Κόλαση για τον τουρκικό στρατό το Αφρίν

Εντυπωσιάζει η πρώτη μαρτυρία Τούρκου στρατιωτικού ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους ομολογεί τι αντιμετωπίζει ο τουρκικός στρατός στο Αφρίν.

Ο μόνιμος λοχίας τεθωρακισμένων Alper Akpunar τραυματίστηκε από ...
ρουκέτα κατά την πρώτη ημέρα της εισβολής. Μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Χατάι, επέστρεψε σπίτι του για να αναρρώσει.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που συνόδευαν Τούρκους αξιωματούχους που τον επισκέφθηκαν. ο λοχίας εκφράζει την απορία του για την αναποτελεσματικότητα των τουρκικών βομβαρδισμών.
«Το πυροβολικό και η αεροπορία μας επί τρεις ημέρες σφυροκοπούσαν τις θέσεις τω ν Κούρδων στο Αφρίν. Όμως μόλις διασχίσαμε τα σύνορα, χωρίς να το περιμένουμε, στα πρώτα 200 μέτρα δεχθήκαμε σφοδρή επίθεση με ρουκέτες και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε» λέει μεταξύ άλλων ο Τούρκος στρατιωτικός.

 Όπως δήλωσε, με την βοήθεια του θεού περιμένει να αναρρώσει για να επιστρέψει στο μέτωπο ώστε «να υπηρετήσει τον Αλλάχ και την πατρίδα»

Κουρδικές πηγές αναφέρουν καταστροφή πολλών αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων και δεκάδες Τούρκους νεκρούς και τραυματίες.

Πηγή: Τζουμχουριέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου