Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος


Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι μόνον, έθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Από την πλευρά τού ΠΑΣΟΚ, πάντως, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση- σχολιασμός, ενώ στελέχη της Ιπποκράτους που ρωτήθηκαν σχετικά, έλεγαν ότι το θέμα «δεν μας απασχολεί, διότι δεν μας αφορά».
Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει σε «συστατικό συνέδριο», να αποφασίσει τι κόμμα θέλει να είναι και στη συνέχεια να αποφασίσει ποιος θα είναι αρχηγός, αντιδιαστέλλοντας την πρότασή του με εκείνη του κ. Βενιζέλου, που περιλαμβάνει και την παρουσία του νυν προέδρου στην ηγεσία, ανεξαρτήτως των όποιων εξελίξεων. Μπορεί, πρόσθεσε, ο κ. Πάγκαλος, να καταλήξουμε σε πρόεδρο 30άρη.

Ταυτόχρονα, επέκρινε τον πρόεδρο του Κινήματος και για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου, για τον οποίο προέβλεψε ότι θα δικαιωθεί από την ιστορία. Στον κ. Βενιζέλο καταλόγισε ότι ενώ ήταν συνεργάτης τού κ. Παπανδρέου, οι βουλευτές του ήταν εκείνοι που έριξαν τον πρώην πρωθυπουργό.
Ο πρώην αντιπρόεδρος διαφώνησε και με το είδος της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να συμμετέχει στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος, όπως θα έπρεπε να συμμετέχουν και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος σε κυβερνητικές θέσεις.


Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι όσοι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, ακούνε τον Τσίπρα και ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της δημοκρατίας.
Αναφορά έκανε και στην βουλευτή Ρένα Δούρου, λέγοντας ότι όταν δέχθηκε το ποτήρι του νερού εμφανίσθηκε ως θύμα, ενώ όταν αυτός είχε δεχθεί το γιαούρτι, εκείνη έκανε πλάκα με το συμβάν, καλύπτοντας τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου