Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μπορεί μια διορισμένη κυβέρνηση να υποθηκεύσει το μέλλον;



Η πολιτισμένη Ευρώπη απαιτεί σήμερα από την Ελλάδα μία απίστευτα επώδυνη πολιτική λιτότητας , χωρίς καμία αναπτυξιακή προοπτική.  Ο διορισμένος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος (η επιλογή του παραβίασε κατάφωρα τα άρθρα 37 και 38 του Συντάγματος), στις προγραμματικές του δηλώσεις στην Βουλή των Ελλήνων πριν λίγες ημέρες , ανεφέρθη 4 ή 5 φορές στο εκβιαστικό ψευτοδίλημμα “μέτρα λιτότητας και υποταγή μας στην εγκληματική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ή έξοδος από την Ευρωζώνη” .
Δεν ανεφέρθη ούτε μία φορά στην ανάγκη άμεσων παραγωγικών επενδύσεων που θα δώσουν εργασία στους νέους μας  και θα παραγάγουν πλούτο γιά να μπορέσει η Πατρίδα μας να εξέλθει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Στερούμενος ο ίδιος οιωνδήποτε πολιτικών χαρακτηριστικών (“Δεν είμαι
Πολιτικός”,εδήλωνε κατά την πρώτη δημόσια τηλεοπτική του εμφάνιση) , είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γιά να εφαρμόσει τις “Πολιτικές” του ΔΝΤ και της τρόϊκας , τις αποκαλούμενες και “Προγράμματα ή Μνημόνια Σταθεροποίησης” , που αποκλειστικό σκοπό έχουν να λεηλατήσουν την Χώρα μας και να εξαθλιώσουν τον Λαό μας.
Είναι πλέον φανερό ότι στις 26 Οκτωβρίου, η Ελλάδα υπέκυψε στις απαιτήσεις του γαλλογερμανικού άξονα ο οποίος, υποτεταγμένος με την σειρά του εδώ και μερικούς μήνες στα κελεύσματα του ΔΝΤ,  επιτάσσει να δρομολογηθούν, αποικιακού χαρακτήρα , σκληρά μέτρα γιά τα επόμενα τρία χρόνια, κυριολεκτικά μέσα σε μία νύκτα, με στόχο τον περιορισμό του ελλείμματος (ως ποσοστού του καταρρέοντος ΑΕΠ) στο 4-4,5% το έτος 2015 , πράγμα απολύτως ανέφικτο , κατά την γνώμην μας !
Δυστυχώς, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης και σχεδόν το σύνολον της εντόπιας πολιτικής ελίτ με την ολόθυμη συμπαράσταση μεγάλων ΜΜΕ κατάφεραν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν τους Έλληνες, ότι το Παπανδρεϊκό δημοψήφισμα (πράξη απελπισίας της Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά με εξαιρετικής σημασίας πολιτικούς συνειρμούς γιά όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς)  θα αφορούσε – τάχατες – την παραμονή  της Χώρας μας στην ζώνη του Ευρώ , ενώ είναι απόλυτα αδύνατη η εκβολή μας από το κοινό μας νόμισμα, χωρίς μάλιστα την θέλησή μας !
Σκοπός της γκαιμπελικής αυτής παραπλάνησης  ήταν , είναι και θα είναι η αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό της επονείδιστης δανειακής συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου 2011, με την οποίαν παραδίδεται η Πατρίδα μας στους νέους ιδιοκτήτες της !
Με την εγκληματική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου 2011, η Ελλάδα , μεταξύ άλλων:
1.         Αποποιείται επισήμως την Εθνική της Κυριαρχία .
2.         Υπόσχεται να καταστέλλει τις όποιες διαμαρτυρίες , απεργίες κλπ πράξεις κοινωνικής απόγνωσης του Λαού της.
3.         Νομιμοποιεί όλες τις πράξεις και παραλείψεις της (προηγούμενης) Ελληνικής Κυβέρνησης (από 9/10/2011 και εντεύθεν), τις σχετικές με την εφαρμογή των όρων και την υλοποίηση του Πρώτου Μνημονίου.
4.         Αναγκάζεται να υπαγάγει το σύνολον των ελληνικών ομολόγων που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με το ισχύον (και ισχύσαν) Ελληνικό δίκαιο , στις αποικιακές διατάξεις του Αγγλικού Δικαίου , του Δικαίου δηλαδή χώρας που δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης !
5.         Εκβιάζεται να υποθηκεύσει το σύνολον της Ελληνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας , γιά την εξασφάλιση των απαιτήσεων των δανειστών μας διεθνών τοκογλύφων , αξίας 360 δις ευρώ σήμερα, καθώς και όσων πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον !
6.         Υποχρεώνεται να προβεί στην ιδιωτικοποίηση , δηλαδή στην εκποίηση όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας  (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΟΠΑΠ, Καζίνα κλπ) με μεθόδους fast track,  με άλλα λόγια στην λεηλασία του Εθνικού μας Πλούτου , προς όφελος των νέων αφεντικών της !
7.         Υπόσχεται να “απελευθερώσει” όλα τα…κλειστά επαγγέλματα , ώστε αύριο ή μεθαύριο να είναι ευχερής η εγκατάσταση πολυεθνικών εταιριών ταξί , πολυεθνικών αλυσίδων φαρμακείων (βλ Βοοts), πολυεθνικών εταιριών δικηγόρων , συμβολαιογράφων , μηχανικών κλπ , οι οποίες με πακιστανούς και αφγανούς υπαλλήλους των 500 ευρώ θα εξαφανίσουν την Ελληνική μεσαία Τάξη !
Το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, του δικού μας Συντάγματος που ισχύει σήμερα , μέχρι και αυτό να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο “πιό ευέλικτο” , αφού… ατυχώς δεν υπάρχει Αγγλικό Σύνταγμα, είναι σαφές :
Θα υπερασπισθούμε εμείς οι Έλληνες την Πατρίδα μας που διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο  ή θα επιτρέψουμε στον διορισμένο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να ολοκληρώσει το έγκλημα εναντίον της ;
Β. Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου