Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Επέλεξα να είμαι διεκδικητικός και θα παραμείνω»

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης απευθύνει ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να τους...
ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή και τη συμμετοχή τους στον εκλογικό αγώνα. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε τον τελευταίο μήνα, στην περιοδεία που κάναμε για τον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας. Και θέλω να σας συγχαρώ για τον αγώνα που έδωσε προσωπικά ο καθένας από εσάς.

Μπήκα μπροστά γιατί θεώρησα ότι είχαμε όλοι χρέος να αφήσουμε πίσω τυχόν πικρίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα πανστρατιάς του Αντώνη Σαμαρά προς χάρη του συμφέροντος της πατρίδας μας. Δεν άλλαξα τίποτα απ’ όσα πίστευα. Απλά επέλεξα να είμαι διεκδικητικός μέσα στη μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς. Και θα παραμείνω διεκδικητικός.

Η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία και τα ποσοστά που πήρε η ΝΔ στη Μακεδονία και τη Θράκη θεωρούνται καθοριστικά για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Η άνοδος των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου κυμάνθηκε από 4,5-12% ενώ σε αρκετές περιοχές η ΝΔ κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά. Οι πολίτες έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία στη σημερινή Νέα Δημοκρατία και εν γένει στο πολιτικό σύστημα. Και περιμένει άμεσα τα πρώτα σαφή δείγματα άρσης αντιλαϊκών μέτρων και επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου, σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Θέλω να είστε βέβαιοι ότι παραμένω στις επάλξεις του αγώνα. Θα συνεχίσω να μεταφέρω τη φωνή των πολιτών και να διεκδικώ τα αυτονόητα δικαιώματα όλων για αξιοπρεπή διαβίωση.

Οι μέρες που έρχονται προμηνύονται εξαιρετικά δύσκολες, όπως το είχα τονίσει προεκλογικά. Απαραίτητος όρος για να πετύχουμε καλύτερο αύριο είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας όσο και σε επίπεδο πολιτικών ηγεσιών. Να μη δώσουμε πεδίο δράσης σε διχαστικές συμπεριφορές, να προτάξουμε τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Ο τόπος δεν αντέχει νέο διχασμό, ο τόπος απαιτεί εθνική συνεννόηση.

Με τους διεθνείς κερδοσκόπους και ένα μικρό μέρος της Ευρώπης απέναντί μας, το μήνυμα που επιβάλλουν οι καταστάσεις είναι σαφές: «Νυν υπέρ πάντων η ενότητα και η Ελλάδα μας!»

Πάντα δικός σας! Πάντα κοντά σας! Για την πατρίδα, για την Ορθοδοξία, για τα παιδιά μας!

Φιλικά,
Παναγιώτης Ψωμιάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου