Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τους 153 τους εκβιάζει. Πάρα πέρα δεν τον παίρνει….

Τον νέο εκβιασμό τού ελληνικού λαού ανακοίνωσε με απίστευτο, ιδιαίτερης δικτατορικής υφής, "δημοκρατικό" στυλ στο δελτίο ειδήσεων τού ΑΝΤΕΝΝΑ ο απίστευτης παχυδερμικής αντοχής στη λαϊκή αποδοκιμασία και οργή Αντιπρόεδρος τής κυβέρνησης τού αιθεροβάμονα Γιωργάκη Παπανδρέου, κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος. Προετοιμάζουν τον καινούργιο εκβιασμό με το νέο τους εύρημα::: το δημοψήφισμα για το εάν η νέα συμφωνία, το νέο μνημόνιο, γίνεται αποδεκτό από τους Έλληνες. Δημοψήφισμα, όμως, που θα διεξαχθεί ΜΕΤΑ την υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές μας, δηλαδή αυτούς που μάς επιβάλλουν το τι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και πού μπορούμε, αν μπορούμε, να φέρουμε μία κάποια χαλαρή αντίδραση και αλλαγή. Ο νέος εκβιασμός θα είναι::: Ψηφίστε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να μάς δώσουν άλλα λεφτά για να σεβαστούμε τις υποχρεώσεις μας, για να
πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, τα επιδόματα ανεργίας και την κοινωνική πρόνοια.Αν ο αιθεροβάμων Γιώργος Παπανδρέου και ο ευτραφής αντιπρόεδρός του είχαν τα κότσια, αν ήσαν πραγματικά δημοκράτες και όχι κρυπτοδικτατορίσκοι, αν είχαν το σθένος να εκστομίσουν έστω και την παραμικρή γνώμη ή αντίρρηση στα όσα τους διατάζουν να κάνουν, θα οργάνωναν το δημοψήφισμα ΠΡΙΝ υπογράψουν το νέο Μνημόνιο. Αλλά όχι, το κάνουν μετά την υπογραφή, αφού δηλαδή θα έχουν δεσμεύσει το κράτος.
Από την άλλη πλευρά, ανακοινώνοντας από τώρα την απόφαση για δημοψήφισμα τορπιλίζουν εσκεμμένα όποια προσπάθεια απομείωσης τού χρέους με εθελοντική συμμετοχή τών τραπεζών. Ποιός θα ήθελε να συμμετέχει σε κάτι που δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύσει, εάν απορριφθεί από τον ελληνικό λαό;;; Και με αυτόν τον τρόπο οδηγούν εμμέσως την χώρα σε μία μη συντεταγμένη χρεοκοπία και την, ως επακόλουθο, εκδίωξή της από το ευρώ.
Να τους χαιρόμαστε τέτοιοι που είναι.....
ΣΝΕΒΕΜΠΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου