Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ας είστε σίγουροι ΣΥΡΙΖΑίοι, ότι ο εφιάλτης σας τώρα αρχίζει.

Δηλαδή φαντάσου να μην τους συλλαμβάνανε τι θα γινόταν με την υποκρισία των ΣΥΡΙΖΑίων.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνετε ρε ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. Δεν μπορεί να το διανοηθεί το συριζαίικο κρατικίστικο "γουναράδικο" μυαλό σας Ότι υπάρχουν κάποιοι - πολλοί - που δε βολεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τους οποίους όσο και αν η κρίση τους χτύπησε στο σβέρκο, δεν θέλουν ούτε προστάτες ούτε πολιτικούς πατρόνες και ότι αν κάποιοι ψηφίζουν κάποιο άλλο αστικό κόμμα ή Σαμαρά, δεν τον ψηφίζουν διότι τον βλέπουν σαν μεσσία ή διότι πιστεύουν ότι μετά θα τους εξασφαλίσει αλλά διότι με βάση τα παρόντα στοιχεία, είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει μια κάποια λύση σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Και ότι σαν πολιτικοί εργοδότες που απλά θέλουν να εξασφαλίσουν ένα ανεκτό πολιτικό περιβάλλον,
αν εμφανιστεί ο θαυματουργός εκείνοις που θα μπορέσει να τα έχει όλα χαρτί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θα τον ψηφίσουν.

Ας είστε σίγουροι όμως ότι αυτός δε θα είναι το παιδάκι που κάνει πρόβες να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα αλλά κα΄ποιος που έχει συναίσθηση του τόπου, χρόνου, περιστάσεων και δεν υπόσχεται λεφτά από λεφτόδεντρα. Τα λεφτά εμείς θα τα παράγουμε από την εργασία μας σε μια ελεύθερη οικονομία. Δε θα μας τα δίνετε εσείς για να σας ψηφίζουμε. Τελέιωσε αυτό το παραμύθι. Finito la musica passato la fiesta. Τέλος.

Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι οι ίδιοι θα ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία ή Σαμαρά για πάντα. Απλά, (και νάναι καλά το Internet που επιτρέπει τη διάχυση της διαφορετικότητας απέναντι στην ιδεολογική δικτατορία της "αριστεράς" των οπισθίων της μαϊμούς) ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε μια διχαστική φρασεολογία, με ανερμάτιστες και εκτός επιχειρήματα, με καμία πρόταση, ενώ όλοι ξέρουμε (δεν το κρύβουν) ότι θέλει να επιβάλλει και μια "αριστερή" ατζέντα. Δε θέλει βελτίωση ενός μοντέλου που καλώς ή κακώς μας έφερε στις πρώτες 30 χώρες του πλανήτη. Θέλει να αναβαπτίσει τη φτώχεια σε "αξιοπρέπεια" αρκεί να είναι απότοκη ενός "αριστερού" μοντέλου εξαθλίωσης αντί για τις υστερίες του Τόμσεν (Sorry σύντροφοι, εντάξει, είπαμε πως δεν μπορούσαμε να είμαστε όπως ήμασταν, κάναμε θυσίες αλλά είναι λίγο υστερικό και προκλητικό το υπαλληλάκι, μεταξύ μας). Θέλει ο Αλέξης να επιβάλλει ένα άλλο μοντέλο που θα μας πάει πιο κάτω από την πεντηκοστή θέση. Θέλει Κολομβίες, Αργεντινές, Εquador, άλλα κόλπα, πιο εξωτικά.

Ε λυπάμαι που το λέω αλλά πολύς κόσμος έχει νοιώσει αυτή την a la Greca "αριστερή" ατζέντα στο πετσί του. Την έχει νοιώσει σαν καθηγητής κολεγίων που στην ουσία τον απέλυσαν μετά από εργασία δεκαετιών επειδή ξαφνικά κάποιος αποφάσισε ότι όσοι δεν έχουν πτυχίο Ελληνικού ή αναγνωρισμένου εξ αλλοδαπής πανεπιστημίου αναδρομικά δεν δικαιούνται να διδάσκουν σε κολέγια και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ καμιά αξιολόγηση.

Την έχει νοιώσει σαν καθηγητής δημόσιου Πανεπιστημίου όταν τον προπηλάκιζαν "αριστεροί" (και όχι χρυσαυγίτες ) διότι ήθελε να κάνει μάθημα και δεν υπέκυπτε στο νταβατζιλίκι των "φοιτητικών" παρατάξεων.

Την έχει νοιώσει όταν βλέπει ότι κάθε μεγάλο έργο βρίσκει απέναντι του τους ίδιους οπαδούς του φυσιολατρικού τρογλωδυτισμού οι οποίοι έχουν την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑς και όπου στο τέλος είτε με θεσμικό τρόπο (από πολλές φορές πλανημένους ή ιδεολογικά στρατευμένους θεσμικούς λειτουργούς εξαντλείται και το τελευταίο μικροχιλιοστό διασταλτικής ερμηνείας στην εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων αναπτυξιοκτόνων νόμων) είτε με μη θεσμικό τρόπο -δε χαλιόμαστε, εκεί που αποτυγχάνει η κατευθυνόμενης ώσης "νομιμότητα", αναλαμβάνουν τάγματα εφόδου ανάλογα με αυτά των χρυσαυγιτών, καταστρέφουν, δέρνουν, απειλούν, εκβιάζουν και με μια πιο χαλαρή οργάνωση που προσομοιάζει με αυτή των ριζοσπαστικών ισλαμικών πυρήνων και λιγότερο την στρατοκρατική δομή των Ναζί, τους βρίσκουμε μπροστά μας μπροστά σε οτιδήποτε προτείνεται να κατασκευαστεί και έχει μέγεθος μεγαλύτερο από περίπτερο.

Ας είστε σίγουροι ΣΥΡΙΖΑίοι, ότι ο εφιάλτης σας τώρα αρχίζει. Ναι, θέλουμε να δούμε τεράστια πάρκα στο Ελληνικό και τον Ελαιώνα. Θέλουμε όμως να κεντήσουμε με μια νέα γενιά υπερκατασκευών σε επιλεγμένα σημεία μακράν ιστορικού κέντρου και λοιπών τοποσήμων 'η χαρακτηριστικών σημείων του Αττικού τοπίου όπως αρμόζει σε μια Ευρωπαϊκή πόλη και όπως είναι ο κανόνας παντού εκτός από τη μιζερόλαγνη Ελλάδα. Θα μας βρείτε μπροστά σας κάθε φορά που κλείνετε τα μάτια σας στις αυθαιρεσίες των μικροεργολάβων πελατών σας που έχουν κατακλύσει τα πάντα από αιγιαλούς μέχρι βουνοκορφές αλλά εκεί δε σας ενοχλεί διότι παίζονται ψηφαλάκια, και σας ενοχλούν μόνο τρία "γυάλινα" στην Κηφισίας που ούτως ή άλλως πρέπει να ανακαινιστούν πράγμα που θα γίνει όταν θα αρχίσει να έρχεται η ανάκαμψη.

Κάνω έκκληση σαν ΚΚ2 και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι που κάπως εν μέρει ή εν πολλοίς συμφωνούν με τα λεγόμενα μου, να αφεθεί η χώρα να προχωρήσει. Όχι με σεμινάρια σε αποστειρωμένα ξενοδοχεία που ο ένας χειροκροτάει τον άλλον αλλά στο δρόμο, στην ανταλλαγή απόψεων στόμα με στόμα και σύντομα εύχομαι, σε αντι-εκδηλώσεις όπου επιτέλους θα ακούγεται και η άλλη άποψη για την πολεοδομία και την αρχιτεκτονική, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ελευθερία επιλογής οικονομικής δραστηριότητας, την ασφάλιση των αδυνάτων χωρίς τον εκβιασμό της αυτασφάλισης όπου τα χρήματα των ασφαλισμένων πηγαίνουν στο πιθάρι των Δαναΐδων και όπου η απόκτηση ιδιωτικής περιουσίας είναι ανταμοιβή κόπου και εργασιακής δραστηριότητας και όχι ευκαιρία για άρμεγμα από κρυπτοκομμουνιστικά στουρνάρια εν μέσω θυελλώδους κρίσης.

Σας στηρίξαμε διότι πιστεύαμε (και εν πολλοίς πιστεύουμε ακόμα) ότι ήσασταν η καλύτερη δυνατή (well...) εναλλακτική σε σχέση με τα μετανηπιακά αριστεροδεξιά μορφώματα. Τώρα ήλθε η στιγμή να ακουστεί η φωνή μας. Δεν είμαστε οι δαρβινοφιλελεύθεροι με τη σκληρότητα της άγνοιας της πραγματικής ζωής (ΕΣΥ φταις που δεν έκανες το πρώτο σου εκατομμύριο στα 25 σου - Ναι; στην Ελλάδα του 1980-2010; - τι λες ρε μεγάλε μόνος σου το σκέφτηκες ή στο γράψανε; ), ούτε οι κληρονόμοι με τα 15 ακίνητα που δε δούλεψαν ποτέ τους.

Είμαστε αυτοί που ήμασταν πάντα αστοί, μορφωμένοι, με κάθε καλή διάθεση και θέληση για δουλειά. Είμαστε αυτοί που θα σας ξελασπώσουμε, αν μας βοηθήσετε και αυτοί που θα σας θάψουμε πολιτικά αν μας αγνοήσετε, και απαιτούμε να ακουστεί η φωνή μας πάνω από τις υλακές και τις κραυγές.

Και θα ακουστεί!!!!

ΚΚ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου