Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Σαουδάραβας ξυλοκοπεί Ασιάτη επειδή κοίταξε τη σύζυγό του

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο ένας Ασιάτης ξυλοκοπείται βάναυσα από Σαουδάραβα. Αφορμή; Η υποψία του Σαουδάραβα ότι ο Ασιάτης τόλμησε να κοιτάξει την σύζυγό του

Εξοργισμένοι οι υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από βίντεο όπου ένας Ασιάτης εργάτης με μια πορτοκαλί φόρμα στέκεται απέναντι από τον Σαουδάραβα ο οποίος τον χαστουκίζει επανειλημμένως, κατηγορώντας τον ότι μίλησε με την σύζυγό του.

Το μάτι του Ασιάτη έχει μαυρίσει μετά τα απανωτά χτυπήματα με την ζώνη του Σαουδάραβα. Αυτός
εξακολουθεί να τον χτυπά ακόμα και όταν ο Ασιάτης πέφτει στο έδαφος κλαίγοντας από τον πόνο.

Σύμφωνα με το Al Arabiya που έχει το ρεπορτάζ, όταν ο Ασιάτης καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του, ο Σαουδάραβας τον αρπάζει από τον λαιμό και τον σπρώχνει στον τοίχο, πριν συνεχίσει να τον ξυλοκοπά.

Η επίθεση έγινε σε ένα δωμάτιο στο οποίο υπήρχαν ένα τραπέζι, καρέκλες και ανοιχτή τηλεόραση. Σύμφωνα με τους Time of India δεν είναι γνωστές και οι ταυτότητες του δράστη και του θύματος.

Η επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε την επίθεση μετά από πλήθος καταγγελιών που ακολούθησαν την δημοσιοποίηση του βίντεο, ενώ η Εθνική Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ερευνά την υπόθεση και αν τα στοιχεία επιβεβαιωθούν, θα ζητήσει την τιμωρία του δράστη, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο επικεφαλής της οργάνωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου