Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τελευταίες εξελίξεις στην Οφθαλμολογία – Συνέδριο στην Καβάλα, στις 9-10 Ιουνίου


Τελευταίες εξελίξεις στην Οφθαλμολογία – Συνέδριο στην Καβάλα, στις 9-10 Ιουνίου
Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Θράκης, Ανατολικής Μακεδονίας και νήσων Βορείου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α) διοργανώνει στην Καβάλα το 9ο Επιστημονικό της Συνέδριο στις 9 και 10 Ιουνίου 2012 στο ξενοδοχείο LUCY με θέμα «Τελευταίες εξελίξεις στην Οφθαλμολογία». Το συνέδριο αναμένεται να το παρακολουθήσουν τουλάχιστον 120 οφθαλμίατροι, μέλη της Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α  αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν το Σάββατο 9 Ιουνίου με στρογγυλές τράπεζες που θα έχουν σαν θέματα τις τελευταίες εξελίξεις σε παθήσεις των προσθίων μορίων του οφθαλμού, τα νεώτερα δεδομένα για το γλαύκωμα και τη  σύγχρονη αντιμετώπιση παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της
ωχράς κηλίδας. Στην απογευματινή συνεδρία θα παρουσιαστούν ελεύθερες επιστημονικές ανακοινώσεις από τα μέλη της εταιρείας που περιλαμβάνουν όλο το εύρος των οφθαλμολογικών παθήσεων.
Την Κυριακή 10 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλή τράπεζα με θέμα νεώτερα δεδομένα στη χειρουργική του καταρράκτη, ενώ θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα με το πολύ ενδιαφέρον θέμα «Το μέλλον του ιδιώτη Οφθαλμιάτρου. Από το σήμερα στο αύριο !». Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με τη γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας.
Την έναρξη του συνεδρίου θα προσφωνήσει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Α. Προυτσάλης, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο  Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Α. Γρανάς, ο Δήμαρχος Καβάλας  κ. Κ. Σιμιτσής,  ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας   κ. Ξ. Κροκίδης και ο πρόεδρος της Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α. κ. Δ. Σαρακώτσης
Παράλληλα με τις επιστημονικές εκδηλώσεις θα υπάρξει και κοινωνικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα δώσει την δυνατότητα γνωριμίας των συνέδρων με τις ομορφιές της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου