Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ανατριχιαστικό: Γονείς έδιωξαν τον 18χρονο γιο τους λόγω...κρίσης!

1mathites se aithousa thumb307
 Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cretalive οι πολύτεκνοι γονείς του μαθητή αδυνατούν να συντηρήσουν όλα τα παιδιά της οικογένειας με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, να δείξουν την πόρτα της εξόδου από τον σπίτι στον 18χρονο.
Την κατάσταση του νεαρού συνειδητοποίησαν, γράφει το Cretalive, οι συμμαθητές του στο σχολείο, όταν μετά από μία αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του, οι γονείς απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί "να κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί". Το παιδί είχε διωχθεί από το σχολείο και πριν ενηλικιωθεί, ενώ τότε, με
εισαγγελική παρέμβαση είχε επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας. Μόλις όμως ενηλικιώθηκε είδε ξανά την πόρτα της εξόδου.
Οι συμμαθητές του, στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, ανήρτησαν έκκληση για βοήθεια. Προσωρινή λύση βρέθηκε, σύμφωνα με το Cretalive, με τη φιλοξενία του στο ΚΗΦΗ Αγίας Τριάδας.
Παράλληλα, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι εκ μέρους του δήμου θα επιδιωχθεί επαφή με την οικογένεια του 18χρονου, ο οποίος, εν τω μεταξύ, αναζητά θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.
Μέχρι τότε, στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων, τόσο για τον συγκεκριμένο μαθητή αλλά ακόμη και για άλλους τέσσερις που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
ΠΗΓΗ: Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου