Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου: Σχετικά με τη «στοχοποίηση» του Διευθυντή Δ.Ε Ζακύνθου από κομματικό φορέα του ΚΚΕ

 

ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου.

Σχετικά με τη «στοχοποίηση» του Διευθυντή Δ.Ε Ζακύνθου από κομματικό φορέα του ΚΚΕ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου καταγγέλλει την πρόσφατη δημοσίευση (3/6/24) κομματικού φορέα (Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου) του ΚΚΕ, κατά του Διευθυντή ΔΕ Ζακύνθου. Σε αυτή την θρασύτατη δημοσίευση «στοχοποιείται» ονομαστικά ο Διευθυντής ΔΕ Ζακύνθου (όπως και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων), γιατί δεν επέτρεψε σε κλιμάκιο του κόμματος του ΚΚΕ, να περιοδεύσει σε συγκεκριμένες Σχολικές Μονάδες, με σκοπό την ενίσχυση του ΚΚΕ ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Ο συγκεκριμένος κομματικός φορέας του ΚΚΕ, δεν δίστασε να «μεθοδεύσει» μία πρωτοφανή «προσωπική» επίθεση κατά του Διευθυντή ΔΕ Ζακύνθου, παρουσιάζοντας φάκελο των πολιτικών του φρονημάτων! Η «μεθόδευση» αυτή του ΚΚΕ, αποτελεί μία προσπάθεια «ηθικής εξόντωσης» των «πολιτικών αντιφρονούντων», κάτι το οποίο μας παραπέμπει σε άλλες εποχές!

Ως παράταξη είμαστε αντίθετοι σε όποια προσπάθεια «μετατροπής» των Σχολικών Μονάδων σε «κέντρα» προώθησης πολιτικών μηνυμάτων και ιδεολογιών, από οποιοδήποτε κομματικό φορέα! 

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες προκλητικές «μεθοδεύσεις» που φακελώνουν συναδέλφους με στόχο την υλοποίηση κομματικών εντολών. Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να καταδικάσει ξεκάθαρα την «ηθική εξόντωση» συναδέλφων εκπαιδευτικών. Να καταδικάσει το φακέλωμα πολιτών από το ΚΚΕ, να καταδικάσει την παραπληροφόρηση!

6/6/2024

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου