Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ο Κόκκινος φασισμός των εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων για άλλη μία φορά έδειξε το αληθινό του πρόσωπο, αφού κατά την πάγια πρακτική τους με το προσωπείο της δήθεν αγωνιστικότητας κακοποίησαν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά έχει λάβει απόφαση την στήριξη των συναδέλφων που απεργούν και δεν επιθυμούν την αξιολόγησή τους, ενώ, όταν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί την αξιολόγησή του – μονιμοποίησή του, η ΕΛΜΕ δεν έχει λόγο παρέμβασης. Η παράταξη «Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής» αν και επικαλείται το σεβασμό στις αποφάσεις της ΕΛΜΕ, όταν αυτές δεν τους αρέσουν, τις καταστρατηγούν δρώντας αντίθετα προς αυτές παρεμποδίζοντας την ελεύθερη βούληση των συναδέλφων και λοιδορεί τις υπόλοιπες παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ με μοναδικό στόχο τα μικροπαραταξιακά της οφέλη.

Τέλος, άλλο ένα ψέμα της εν λόγω παράταξης είναι ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση για την παρεμπόδιση της εκούσιας αξιολόγησης συναδέλφου ποτέ δεν είχε αποφασιστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Επιτέλους σταματήστε την παραπληροφόρηση του κλάδου για τα μικροπαραταξιακά σας οφέλη. Βέβαια, δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε μικροκομματικά οφέλη, καθόσον ο ελληνικός λαός σας έχει στο περιθώριο.

                                                                       Παρασκευή 21/6/2024

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου