Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η ιστορία καταγράφει

Κάτι τέτοιες ημέρες θα πρέπει να τις θυμόμαστε 
Κάτι τέτοιες ημέρες θα πρέπει να τις υπενθυμίζουμε στον κόσμο για να μην ξεχνάνε ποιοι ήταν αυτοί που τους εξαπάτησαν. Ποιοι ήταν αυτοί που «άρπαξαν» την ψήφο τους, με την «απλή μέθοδο της λάσπης και της συκοφαντίας». Την μέθοδο της «αριστερής προπαγάνδας» 
Συκοφάντησαν και λάσπωσαν μεθοδικά μια κυβέρνηση, την κυβέρνηση Σαμαρά, που εργαζόταν σκληρά, έντιμα και μεθοδικά και αργά αλλά πολύ σταθερά οδηγούσε την χώρα προς την ομαλοποίηση και την έξοδο της από τα μνημόνια. Την πραγματική έξοδο. Όχι την «αλλά Τσίπρα έξοδο» που δεν έχει καμία διαφορά από τις τότε μαϊμού καταγγελίες τους.

Βάζουμε την τότε  δήλωσή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη για να θυμηθούμε τι έλεγε ο ίδιος και πως χειρίστηκαν αυτοί το ίδιο θέμα…. Και να φανταστείτε ότι ο Σταθάκης ειναι από τους μετριοπαθέστερους και ηπιότερους ΣΥΡΙΖαιους.
Καταγγέλλει ο κ. Σταθάκης την κυβέρνηση Σαμαρά ότι «η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση (της ΤΡΑΙΝΟΣΕ) προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα να έχει αμελητέα ωφέλεια ως προς την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους».
Σε 3 χρόνια από «προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ) που κατήγγειλε ο Σταθάκης, πούλησαν οι ίδιοι την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.…45 εκατομμύρια. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου