Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Α΄ ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση - κάλεσμα


         A΄ ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

             


Καλαμάτα, 27/07/2018
ΠΡΟΣ:


1) ΜΜΕ
2) Μέλη Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας
(μέσω σχολικών μονάδων)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


To Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας εκφράζει ομόφωνα τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους των αδικοχαμένων  συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές  στην Ανατολική Αττική την Τρίτη 24-07-2018. Ένας απίστευτα μεγάλος φόρος αίματος προστέθηκε σε όλους εκείνους  που άδικα έχουν χαθεί από  πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια.

            Η πατρίδα μας δυστυχώς συγκαταλέγεται στις χώρες οι οποίες πλήττονται από πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι. Υπάρχουν διεθνώς ενέργειες και πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται και περιορίζουν την εξάπλωση αυτών των φαινομένων ώστε τουλάχιστον να αποτρέπεται το χάσιμο ανθρώπινων ζωών. Δεν είναι δυνατόν στην πατρίδα μας να μην έχουν εμπεδωθεί από τους φορείς και να μην έχουν διδαχθεί στους πολίτες. Επιτέλους κάποιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες και ας πάρουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα από φυσικές καταστροφές.

Τέλος καλούμε όλα τα μέλη μας που η κατάσταση της υγείας τους επιτρέπει να δώσουν αίμα να μεταβούν στα κατά τόπους Κέντρα αιμοδοσίας και να δώσουν αίμα για τους τραυματισμένους από τις πυρκαγιές. Ακόμη καλούμε τον κλάδο να είναι σε ετοιμότητα ώστε αν χρειαστεί άμεσα να μαζέψουμε και να αποστείλουμε ότι ζητηθεί από τους αρμόδιου φορείς διαχείρισης της κατάστασης.
.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Ξανθάκης Σωτήριος

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου