Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Πρακτική άσκηση φοιτητών


Σχετ.: Το με αρ. πρωτ. εισ. ΥΠ.Π.Ε.Θ. 124784/Δ2/23-07-2018 έγγραφο
Απαντώντας στο με αρ. πρωτ. 1289/16-07-2018 έγγραφό σας, σας γνωρίζουμε ότι επιτρέπουμε την πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του μαθήματος «Υ-ΓΛΩ-19 Πρακτική Άσκηση - Μικροδιδασκαλία», για το σχολικό έτος 2018-2019 σε σχολικές μονάδες Δ/θμιας Εκπ/σης.

Η πρακτική άσκηση των φοιτητών εγκρίνεται για την παρακολούθηση μαθημάτων, καθώς και για την πραγματοποίηση ατομικών διδασκαλιών (2 ώρες) και θα πραγματοποιηθεί με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων. Ο προγραμματισμός των επισκέψεων των φοιτητών θα γίνει έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τη φοιτητική τους ταυτότητα και να καταθέσουν στον Διευθυντή του σχολείου έγγραφο του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου θα αναγράφονται τα ονόματά τους.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν σχετικά τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου