Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Η φωτιά στο Μάτι κατέκαψε το σπίτι και σταμάτησε στο… Εικονοστάσι (video)


AP Photo/Thanassis StavrakisΤον γύρο του διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη φρίκη της επόμενης ημέρας από την καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα στο Μάτι η οποία στέρησε τη ζωή σε τουλάχιστον 86 ανθρώπους.

Αίσθηση προκαλεί η εικόνα αντίθεσης που παρουσιάζεται σε ένα και μόνο πλάνο του βίντεο που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Αννα Καύκα, από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Η κα Καύκα επιστρέφοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι η φωτιά κατέκαψε ολόκληρο τον πρώτο όροφο αλλά σταμάτησε στο σημείο όπου η μητέρα της κας Καύκα είχε δημιουργήσει ένα εικονοστάσι, αφήνοντας ανέπαφο κάθε τετραγωνικό μέτρο αυτού, με αποτέλεσμα να μείνει ακέραιο το ισόγειο μέρος της κατοικίας.

H κα Καύκα δεν παραλείπει να αναφέρει στην ανάρτησή της ότι η ίδια και η οικογένεια μπορεί να γλύτωσαν και να είναι καλά στην υγεία τους, αλλά ότι οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι στους δεκάδες αγνοούμενους.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας  η οικογένεια μου ευτυχώς σώθηκε, η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της Μαμάς μου και έτσι σώθηκε το ισόγειο!!! Είναι συγκλονιστικό αυτό που σας περιγράφω αλλά είναι η αλήθεια!!!
Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και οι προσευχές μας για να βρεθούν ζωντανοί οι δεκάδες αγνοούμενοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου