Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Απίστευτο: Πολιτική ευθύνη έχει ο λαός , δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις



ΜΠΑΧΑΛΟ επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς μετά το σοκ και τον έντονο προβληματισμό για τα λάθη και τις παραλείψεις στη φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής προσπαθούν μάταια να συντονιστούν και να ακολουθήσουν μια ενιαία γραμμή.

Έτσι, για παράδειγμα, μέσα από το προφίλ του στο facebook ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας εξέφρασε την άποψη ότι οι φωτιές μπαίνουν και καίγονται άνθρωποι για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση για να μην προλάβουμε να ζήσουμε την έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια , όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, παραλλήλισε τα τραγικά γεγονότα της πρόσφατης πυρκαγιάς με τα γεγονότα του Γοργοπόταμου το 1964! Την ίδια ώρα, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Ζουράρις έκανε γνωστό ότι ο ίδιος δεν θα υπέβαλε παραίτηση αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες .
 Πρόσθεσε δε ότι πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων. Πολιτική ευθύνη έχουμε και εμείς που πιέζαμε λόγω ανέχειας, φτώχειας να αποκτήσουμε ένα κεραμίδι που δεν ήταν εντελώς κανονικό, το οποίο το χτίζαμε πάνω στους χείμαρρους .
Την άποψη ότι η ανατολική Αττική θα είναι η περιοχή όπου θα γίνουν πρότυπες παρεμβάσεις, ώστε να αναιρεθούν οι οικιστικές στρεβλώσεις διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου