Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μετακομίζει στην Κουμουνδούρου το «βαθύ ΠΑΣΟΚ»



Αναζητούν στέγη οι τυχοδιωκτικές και οπορτουνιστικές φιγούρες που κυβερνούσαν την Ελλάδα επί τρεις δεκαετίες

Όλο και περισσότεροι από το παλαιό ΠΑΣΟΚ και τη διαλυμένη ΔΗΜΑΡ "μετεγγράφονται" στο ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τις τυχοδιωκτικές και οπορτουνιστικές φιγούρες που κυβερνούσαν την Ελλάδα επί τρεις δεκαετίες.

 
 
Εσχάτως, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασε τη στήριξή της στην πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση ενός ενιαίου προοδευτικού μετώπου, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει στο… στόχαστρο της τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτηρίζοντας «μεταλλαγμένο» το ΠΑΣΟΚ.

Η Ξενογιαννακοπούλου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο ίδιο σχήμα θα ενταχθούν σταδιακά τα στελέχη της Αριστερής Προοπτικής, δηλαδή η ομάδα που αποχώρησε από τη Δημοκρατική Αριστερά των Ανδρέα Νεφελούδη και Στέφανου Μπαγεώργου, ενώ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ενισχυθεί με την προσχώρηση των ανεξάρτητων βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη (πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΠαΣοΚ), Πάρη Μουτσινά (πρώην ΔΗΜΑΡ) και Θόδωρου Παραστρατίδη (πρώην ΠαΣοΚ).
 
 

Συνδικαλιστές, πρώην βουλευτές και υπουργοί, όλο το πάλαι ποτέ «βαθύ» και κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στην Κουμουνδούρου.

Το φλερτ με στελέχη και πρώην βουλευτές του ΠαΣοΚ ξεκίνησε ήδη από το καλοκαίρι του 2012, ενώ πλέον λαμβάνει διαστάσεις κύματος.

Ο Νίκος Κοτζιάς, ο βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος παρ' ολίγον να είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, η πρώην υπουργός και πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, δείχνουν να παραμένουν στα μετόπισθεν της Κουμουνδούρου μέχρι να φύγει από πάνω τους η "ρετσινιά".


 

Παλαιότερα, ο κ. Ν. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος, ο κ. Αντ. Κοτσακάς, παλαιός υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου στον καιρό της παντοδυναμίας του, είναι μόνο ορισμένα από τα δεκάδες στελέχη που εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ και συρρέουν στον ΣΥΡΙΖΑ.




 
bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου